Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη: Με φυτοφάρμακο έβαλε… τέλος στη ζωή του

Κοινοποίηση:
ekav

Νέα αυτοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη καθώς ένας άνδρας έβαλε τέλος στην… ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα όταν ένας 40χρονος, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του στην Κίσαμο Χανίων, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα φυτοφαρμάκου.

Μάλιστα, οι πόνοι που ένιωθε ήταν αφόρητοι και άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα οι γείτονες να πάνε στο σπίτι του και να αντικρίσουν τον 40χρονο σε κακή κατάσταση.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Χανίων.

Δυστυχώς, ο 40χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καθώς το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η Κρήτη με τους νταήδες πρώτη σε αυτοχειρίες… πως γίνεται αυτό ρε παιδιά;

  2. Το σύνολο σχεδόν σήμερα είναι άθλιο . Εκμεταλεύονται την φήμη των προγόνων τους . Ήρθα να ζήσω μόνιμα καθ ότι ρίζες από πατέρα από Κρήτη την σύνταξή μου και έζησα το σήμερα στο πετσί μου σε όλες τις διαστάσεις και παραδοχές από λαό και υπηρεσίες . Γνώμη μου που έχω ζήσει σε όλη την Ελλάδα και ταξίδια σε άλλα κράτη είναι ο χειρότερος λαός του κόσμου .

  3. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΛΗ ΝΤΟΡΑ ΒΑΡΔΗ Η ΜΑΡΙΑ. ΔΕΙΛΑ ΑΤΟΜΙΣΤΙΚΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΖΩΑΚΙΑ. Η ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΤΑΝΟΠΟΥΣΤΟΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΘΗΣΕΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟ ΜΙΝΟΠΟΥΣΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΑ Η ΚΡΕΤΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ.
    ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ «…ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ…»

Comments are closed.