Νέα άδεια στον Κουφοντίνα! Θα βγει από τη φυλακή για έξι μέρες

Κοινοποίηση:
Ϡħ잴񧲠ʯ��򠢣៭婠᰼ ��ꝲ ʯ񵤡뫯�塠48�䥩ᠴ筠Աߴ砱9 ɯ��18. ş� 破񟴧 ꡴ܠ󥩱ܠܤ婡 𯵠𡟱�. ԯ�笞�ʯ�� 󵭼䥵᭠鯲 �괯񡲠ꡩ 砳�� c㥫骞 ӹ�𯽫ﵮ
(EUROKINISSI/ӔŋɏӠ̉Ӊ́ө

Άλλη μία άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έξι ημέρες, αντί για τέσσερις όπως ίσχυε μέχρι πρότινος, ενέκρινε το Συμβούλιο των φυλακών. O μέχρι τώρα ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, λάμβανε άδειες τεσσάρων ημερών συν δύο ημέρες ακόμη ως οδοιπορικά.

Επειδή όμως, λόγω των έργων του Μαλιακού μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ της αγροτικής φυλακής του Βόλου όπου κρατείται και του Βαρνάβα που βρίσκεται η κατοικία του, συνεπώς δεν υπερβαίνει τα 300 χλμ. που αποτελούν προϋπόθεση για να δοθούν οδοιπορικά, οι μέρες που του χορηγήθηκαν αυξήθηκαν

Αυτή τη φορά, το Συμβούλιο του ενέκρινε εξαήμερη άδεια. Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε πάρει την τελευταία, μέχρι στιγμής, άδειά του, η οποία ήταν τεσσάρων ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο στις αγροτικές φυλακές του Βόλου. Καθώς όλοι οι κρατούμενοι της συγκεκριμένης φυλακής είναι εργαζόμενοι και συμμετέχουν σε ομάδες που κάνουν διάφορες εργασίες όπως το μάζεμα λαχανικών, φρούτων, ελιών, η παραγωγή αρτοσκευασμάτων ή η ενασχόληση με την κτηνοτροφία, έτσι και αυτός πρέπει να εργάζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θα βγει απο το ξενοδοχειο που τον εχουνε στειλει; άδεια στην άδεια δηλαδη…..

Leave a Response