Νέα «ΒΟΜΒΑ» στον ΣΚΑΪ! Μοιράζουν απολύσεις: 12 δημοσιογράφοι εκτός καναλιού – Δεν θα προβληθεί σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Κοινοποίηση:
skai

Για πογκρόμ απολύσεων στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» κάνει λόγο ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών. «Μέχρι στιγμής έχουν, ήδη, απολυθεί δώδεκα συνάδελφοι, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των απολύσεων θα αυξηθεί», επισημαίνει η ΕΣΗΕΑ.

Πρόκειται για τους Ιουλία Βελισσαράτου, Κλειώ Νικολάου, Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Βασίλη Τάνη, Μαρία Καραγιώργου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Σταύρο Σαμουηλίδη, Σοφία Τσίπα, Σταύρο Οικονομόπουλο, Ζωή Κατζαγιαννάκη και Μαρία Φαρμακιώτη.

«Οι απολύσεις έγιναν στο πλαίσιο δήθεν αναδιοργάνωσης του προγράμματος του σταθμού, όμως, είναι αδικαιολόγητες, παράνομες, αντεργατικές και καταχρηστικές», προσθέτει το συνδικαλιστικό Όργανο των δημοσιογράφων.

Η ΕΣΗΕΑ επίσης ενημερώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ήδη προβεί σε αίτηση για τριμερή συνάντηση με το υπουργείο Εργασίας και την εργοδότρια εταιρεία για τις θέσεις εργασίας. Κατόπιν τούτου, τα ΔΣ των Ενώσεων αποφάσισαν την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών τηλεόρασης και των τεχνικών ραδιοφώνου, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr» από τις 19.00 έως τις 22.00 σήμερα Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, «διαμαρτυρόμενοι για το πογκρόμ των απολύσεων που πραγματοποιούνται».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. …βρε τι άχρηστοι πια αυτοί οι συνδικαλισταράδες… τους απέλυσε, άρα θα πάρουν αποζημίωση και θα τους προσλάβει ξανά στο νέο ΣΚΑΙ24 news, ο φίλτατος Αλαφούζος. Είναι δυνατόν ολόκληρος ΣΚΑΪ, να μείνει χωρίς την σουπερ Σοφία Τσίπα, που τυγχάνει και κολλητάρι της Σίας της καρδιάς μας;;;;;;;;;;;

  2. Η τιτανοτεράστια δημοσιογράφος Κουτρουλού έμεινε για να »ενημερώνει» τους τηλεθεατές.. χαχαχαχα

Leave a Response