ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Νέο μέτωπο «λ@θροεπενδυτών» με εντολή Κούλη – «Εσείς έχετε γείτονες;;; Εμείς …..θα αποκτήσουμε»

Κοινοποίηση:
moria-0-670x400

Το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι και επιβεβαιώνεται. Στην Λακωνία και συγκεκριμένα σε απόσταση αναπνοής από την πλέον ιστορική πόλη της Ελλάδος, την Σπάρτη, πρόκειται να εγκαταστήσει η Νέα Δημοκρατία έξι χιλιάδες λαθρομετανάστες! (ολοκληρώνοντας προσχέδιο συριζοτετραετίας…..)

Του Δημοσθένη Λυμπερόπουλου

Περνώντας από την Σπάρτη και πηγαίνοντας νότια προς την Μάνη, λίγα χιλιόμετρα μετά, 17 περίπου, υπάρχει ένα τεράστιο στρατόπεδο. Είναι το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών. Στο Στρατόπεδο αυτό από το οποίο θα μπορούν να πηγαίνουν με ωτό στόπ και τα πόδια στην Σπάρτη, αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία την εγκατάσταση έξι χιλιάδων λαθρομεταναστών, που ως γνωστόν αποκαλούν τα ΜΜΕ του συστήματος παράτυπους μετανάστες ή “πρόσφυγες”.

6.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες, λοιπόν στο ΚΕΕΜ Λακωνίας. Το ΚΕΕΜ ευρίσκεται στον Δήμο Φάριδος. Ο Δήμος Φάριδος με τα χωριά Ξηροκάμπι, Ανώγεια, Άρνα, Βασιλική, Γοράνοι, Δάφνη, Λευκόχωμα, Παλιοπαναγιά, Πολοβίτσα και Ποταμιά έχει 5.269 κατοίκους. Περισσότεροι δηλαδή θα είναι οι λαθρομετανάστες που θα εγκαταστήσει εκεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τους Έλληνες μόνιμους κατοίκους της περιοχής…

Άλλος στρατιωτικός …..καταυλισμός…. ΔΕΝ υπάρχει στην Πελοπόννησο…Μόνο των Ρομά.!!

Ποιανού λαού……θα ανοίξει η κατακτητική όρεξη??. Έδαφος …υπάρχει. !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Να τα πει ο κόσμος να βγουν στους δρόμους .Να κλείσουν τα σύνορα .Κάνε Χίο ρεπορτάζ υπάρχουν πολλά προβλήματα και στα σχολεία ο κόσμος φοβάται γιατί θέλει να προστατεύσει τα παιδιά του αλλά δεν είναι έτσι το πρόβλημα είναι γενικό .

  2. Αν είχαν μπαλάκια οι 5 χιλ. κάτοικοι θα έπαιρναν 5 χιλ. καραμπίνες να υπερασπιστούν τον τόπο τους. Χέστες και βολεχάκηδες όλοι. Καλά να πάθουν.

  3. Συνεχίζει και μας κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τις ΜΚΟ. Στέφανε ψάξε να δεις πόσα συριζοπουλα πρώην στελέχη υπουργείων δουλεύουν στις ΜΚΟ του Σορος κλπ. Όλοι βολεύτηκαν και συνεχίζουν το εργο τους. Ποιος τους ξεσικώνει στη Μορια? Κανε ρεπορταζ Στεφανε. Πόσοι από την οικογένεια του πρωην υπουργου μεταναστων , του κυρ γιαννη δουλεύουν στο Δ.Ο.Μ. για να μας φέρουν τους καταυλισμούς στη Σπάρτη?

    1. μπράβο φίλε πολύ έξυπνο καιρός να ξεσκεπαστούν αλλά και ο κόσμος να ανοίξει το στόμα του που ξέρει που δουλεύουν μερικοί μερικοί και πουλάν τα πάντα για το χρήμα

  4. Μόλις πέσει η Ελλάδα.. θα πέσει και η Ευρώπη, όλα στο όνομα της παγκοσμιοποιησης, μετά σειρά έχει η ανατολή

    1. Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΑΙΣΕ ΕΙΔΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ…..ΣΤΑ Π…ΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΤΗΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ……………

Leave a Response