Μόνο 2.000 εισιτήρια στο ΑΕΚ – Λαμία! Η ενημέρωση της Ένωσης στους οπαδούς

Κοινοποίηση:
aek_kallithea-768x416

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (12/10, 18.00) τη Λαμία για τον εξ αναβολής αγώνα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ματς να γίνεται στο γήπεδο της Καλλιθέας, γεγονός που αποτρέπει και την έκδοση πάνω από 2.000 εισιτηρίων.
Η ΑΕΚ αναγκάστηκε ουσιαστικά να συναινέσει στη μετακόμισή της στο γήπεδο της Καλλιθέας για το παιχνίδι με τη Λαμία στο Κύπελλο, αφού παράλληλα διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας για το Nations League.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και τη μείωση των διαθέσιμων εισιτηρίων για τους οπαδούς, με την Ένωση να ανακοινώνει ότι μόνο 2.000 εισιτήρια θα εκδοθούν και αυτά για τους κατόχους διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
«Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι για τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας (18.00, Cosmote Sport 2) και λόγω των ειδικών συνθηκών με την περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου της Καλλιθέας, θα ισχύσουν τα εξής:

Τα περίπου 2.000 εισιτήρια θα δοθούν ΜΟΝΟ στους κατόχους διαρκείας αύριο Παρασκευή 12 Οκτωβρίου από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τις 17.00 (ή μέχρι εξαντλήσεως τους) από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» με υποχρεωτική επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους (δεν θα αναγνωριστεί καμία φωτοτυπία).

Στην Καλλιθέα δεν πρόκειται να υπάρξει διάθεση εισιτηρίων, οπότε κανείς δεν θα πρέπει να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response