Μόνον που δεν φιλήθηκαν στο στόμα o ρασοφόρος με τον Βαρδή. Θα χατε πολλά να πείτε με τον ‘βαρόνο”, παππούλη

Κοινοποίηση:
vardis-serafeim

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ο άτυπος πρθυπουργός της χώρας, Τζέφρι Πάιατ μαζί με τη σύζυγό του καλωσόριζαν εγκάρδια από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης,, στην είσοδο της οικίας τους, τους δεκάδες προσκεκλημένους και δέχονταν τις ευχές τους για την αμερικανική εθνική εορτή. Ήταν όλοι οι ραγιάδες εκεί.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Πάιατ αναφέρθηκε στους διαχρονικά στενούς δεσμούς της Ελλάδας και των ΗΠΑ και έστειλε το μήνυμα πως οι μακροχρόνιοι δεσμοί συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των δύο κρατών είναι ισχυρότεροι από ποτέ. Δηλαδή σκάστε και σκάβετε.

Η φωτογραφία είναι του “σταθμάρχη” των Αμερικανών στην Ελλάδα με τον  επίσκοπο Θεσπιέων Συμεών Βολιώτη. Δεξί χέρι του Ιερόνυμου.  . Θα χανε πολλά να πούνε οι δυο τους. Μην μας πείτε, φανταζόμαστε. Για μπίζνες. Και για το πως θα κάνει ο Βαρδής επιχειρήσεις στα Σκόπια. Έτσι Άγιε Πατέρα, πατριωταρά; Σε ενδιαφέρει πως κουβαλάνε το πετρέλαιο, οι πετρελαιάδες; Ρώτα εκεί κοντά, θα σου πουν.

Από σχόλιο αναγνώστη: “…Η μοναδικη κατοικια στην ΑΘΗΝΑ που θα δεις τοσους γλυφτες οσφυοκαμπτες σερνομενα σκουληκια μαζεμενους ολους μαζι.Με μοναδικο σκοπο να αποσπασουν ενα χαμογελο του γιανγκη που παρασκηνιακα κυβερναει την αμοιρη πατριδα μας”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: