Μπούκωνε βιάγκρα κι αντάμωσε τον Χάρο, ο Προκόπης που δεν πρόκοψε. Νύχτες ακολασίας, αλκοόλ του «θανατά» κ’ το σαράκι της Προεδρίας, τον έστειλαν στο Ωνάσειο σαν τον Παπανδρέου. «Γιατί να μου το κάνει εμένα, ο πρόστυχος». Πληροφορίες κ’ για Η1Ν1 με κλονισμένη καρδιά

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser25-1

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 25-1-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή.

  -Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς, βρωμιάς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.
-Στο μοναδικά ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση επίπλαστων κυκλοφοριών σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

32_sport.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. Ούτε τα λεφτά.. Ούτε τα ωνασεια σε σώζουν αν έρθει η ώρα του χάρου…. Ξεκίνα να σκάβεις πάκη.

 2. Όσα κονόμησε από πρόεδρος θα του τα φάνε οι γιατροί. Το αυτό εύχομαι και για τους λοιπούς προδότες.

 3. Χίο μόνο εσυ τους γαμας λεβέντη μου…να ζήσεις χίλια χρόνια ….όλες οι ευχές μου πάνω σε σενα και την οικογένεια σου παλικάρι μου.

  1. Αν πρόσεχε και μερικά αριστερόστροφα………καμάρια που κυκλοφορούν εδώ…
   Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου. Να ‘ναι καλά, αλλά να γίνει κάτι η δύναμη μας να ενωθεί και να στείλουμε τους πουλημένους ανθέλληνες λίγο πιο πάνω από τη Σπάρτη…..
   Να κάνουν μόνιμο bungee jumping χωρίς σκοινί στον Καιάδα.

 4. άντε, να γλυτώσουμε τη σύνταξη και τη φρούρηση σε ένα ακόμη αποτυχημένο.

Leave a Response