Μπολσεβίκοι όλη η οικογένεια του ΑΓΕΕΘΑ Αποστολάκη! Δείτε με ποιο κόμμα κατεβαίνει ο αδερφός του!

Κοινοποίηση:
1

Μπορεί ακόμη να μην είναι ξεκάθαρο εάν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, θα είναι τελικά και σε ποια περιφέρεια υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο αδερφός του Αποστόλης, ανακοίνωσε την κάθοδό του στις ευρωεκλογές.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος κατάγεται από το Γεράνι Ρεθύμνου, είναι ο μικρότερος από τα συνολικά εννέα αδέρφια του. Έχει πέντε αδερφούς και τέσσερις αδερφές.

Μια θέση στην Ευρωβουλή, θα διεκδικήσει στις εκλογές της 26ης Μαΐου ο αδελφός του Ευάγγελου Αποστολάκη, Αποστόλης.

Όπως ανακοίνωσε ο πρώην ευρωβουλευτής Νίκος Χρυσόγελος μέσω Facebook, ο Αποστόλης Αποστολάκης θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος «Πράσινοι – Αλληλεγγύη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μαλιστα , πλακωσε και το σοι τωρα , 9 αδελφια εχει , περαστικα μας…

  2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΙΟΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚΟΚΟΥΜΜΟΥΝΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΣΠΟΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΚΛΕΦΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ…………..ΕΝΑ ΣΑΠΟΙΟ ΤΡΙΣΑΘΛΟΙΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ….ΤΕΤΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΑΛΗ…………………………..

Comments are closed.