«Μου έδωσε επώνυμος χρήματα για να μην πω τι είδα» -Περαστικός περιγράφει τι συμβαίνει τα βράδια πίσω από τη Γεωπονική

Κοινοποίηση:
1

Παραμένουν αναπάντητα τα κενά στην υπόθεση βιασμού του ταξιτζή, μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης.

Τόσο ο ηθοποιός όσο και ο ταξιτζής έχουν μιλήσει για τη στάση που έκαναν με το ταξί, πίσω από τη Γεωπονική, αμέσως αφότου σταμάτησαν και έφαγαν στο σαντουιτσάδικο στο κέντρο της Αθήνας.

Το τι ακριβώς συνέβη εκεί, όταν βρέθηκαν στο σημείο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς και ο ταξιτζής, κανείς δεν το γνωρίζει.

Ανθρωπος με γνώση των όσων συχνά συμβαίνουν στην εν λόγω περιοχή, μίλησε  για τα όσα γίνονται τα βράδια εκεί:

«Ό,τι το χειρότερο γίνεται εδώ… Όσοι έρχονται εδώ γνωρίζονται. Ο ένας ξέρει τον άλλον, χαιρετιούνται… Έχουν γίνει πολλά εδώ, όπως βιασμοί, ξύλο… Αυξάνονται συνέχεια τα άτομα και αυτό είναι λυπηρό… Η Αστυνομία περνάει τακτικότατα, όμως κρύβονται… Παίζονται πολλά χρήματα εδώ. Εμένα μου έδωσε επώνυμος χρήματα για να μην πω τι είδα. Ξεκίνησε από 3.000 ευρώ και έφτασε στις 11.000 χιλιάδες ευρώ…», είπε χαρακτηριστικά.

Τι κατέθεσαν ταξιτζής και ηθοποιός για τη στάση πίσω από τη Γεωπονική

Ηθοποιός

«Οταν τελειώσαμε το φαγητό, ξαναμπήκαμε στο ταξί και τον ρώτησα αν είχε ακουστά την περιοχή της Αγίας Αννας και αν ξέρει τι γίνεται εκεί. Εκείνος μου απάντησε αρνητικά και από κοινού αποφασίσαμε να πάμε εκεί. Στη διαδρομή η κουβέντα μας συνέχισε να είναι φιλική και ήρεμη, ήμασταν και οι δύο νηφάλιοι. Οταν φτάσαμε στην περιοχή της Αγίας Αννας κάτσαμε για κανένα δεκάλεπτο και συζητούσαμε μέσα στο ταξί και μετά κατεβήκαμε και οι δύο απ΄το ταξί. Πήγαμε στο δασάκι που βρίσκεται εκεί, εγώ χαιρέτισα κάποια άτομα και πιάσαμε κουβέντα. Σ’ αυτό το χρόνο ο οδηγός του ταξί ήταν δίπλα μου στα δύο- τρία μέτρα στη συνέχεια αποφασίσαμε να φύγουμε και επιστρέφοντας στο ταξί τον έχασε για 10 λεπτά περίπου. Οταν έφτασα το ταξί ήταν όρθιος έξω από το ταξί και περίμενε. Αφού μπήκαμε μέσα στο όχημα εγώ επικοινώνησα με τον φίλο μου, κανονίσαμε να βρεθούμε σε 40 λεπτά στο σταθμό Αττική οπότε είπα στον οδηγό να με μεταφέρει εκεί. Στη διαδρομή και όσο βρισκόμαστε στην Ιερά Οδό με πήρε ο ύπνος και μετά ξύπνησα ξαφνικά έξω από το Ιπποκράτειο… ».

Ταξιτζής

«Ο δράστης με οδήγησε στην οδό Λελουδών, πίσω από τη Γεωπονική σχολή σε ένα σημείο απομακρυσμένο και ερημικό όπου υπήρχαν μόνο παρκαρισμένες νταλίκες και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ο δράστης με έπιασε από το σβέρκο και ένιωσα πάλι την έντονη δυσοσμία και μου είπε σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Εκεί κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο και μου πρότεινε να πάω μαζί του. Εγώ αρνήθηκα και εκείνος απομακρύνθηκε για λίγη ώρα. Τον θυμάμαι να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο ή θάμνο και ανά τακτά διαστήματα έβγαζε το κεφάλι του και με κοιτούσε. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκαν να φύγω αλλά άρχισα να ζαλίζομαι υπερβολικά και κόπηκαν τα πόδια μου. Επειδή δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω έριξα πίσω το κάθισμα και ξάπλωσα στο ταξί για να ηρεμήσω. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Εχω ένα κενό μνήμης. Κάποια στιγμή άρχισα να ξυπνάω. Οταν ξύπνησα βρήκα τον δράστη να μου έχει ξεκουμπώσει το πουκάμισο και το παντελόνι και να με χαϊδεύει. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα τι συνέβαινε, πανικοβλήθηκα και του είπα αρκετά ως εδώ. Αυτός φάνηκε να εκνευρίζεται και έβαλε το χέρι του στην τσέπη. Μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ φοβούμενος για τη ζωή μου ξεκίνησα να οδηγώ το ταξί ακολουθώντας τις οδηγίες του».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: