Μοστράρουν τα χρήματά τους την ώρα που ο λαός πεινάει! Tα «χρυσά» παιδιά της Βενεζουέλας: Οι απόγονοι της σοσιαλιστικής ελίτ ζουν σαν βασιλιάδες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Την ώρα που στη Βενεζουέλα η πλειοψηφία των πολιτών ζει υπό καθεστώς φτώχειας, τα «χρυσά παιδιά» της χώρας της Λατινικής Αμερικής περνούν ζωή χαρισάμενη. Ανάμεσά σε αυτούς και η κόρη του Ούγκο Τσάβες.

«Το να είναι πλούσιος είναι κακό», έλεγε ο ηγέτης της Μπολιβαριανής Επανάστασης όμως τα παιδιά της σοσιαλιστικής ελίτ φαίνεται να το έχουν ξεχάσει ή απλά να μην συμφωνούν.

Τα πλούσια παιδιά της Βενεζουέλας επιδεικνύουν με προκλητικό τρόπο τα πλούτη τους απολαμβάνοντας πολυτελείς διακοπές ανά την Ευρώπη την ώρα που η πλειοψηφία των συμπολιτών τους αγωνίζονται για τα προς το ζην.

Τα «χρυσά παιδιά της σοσιαλιστικής ελίτ της Βενεζουέλας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», ποζάρουν στα social media δείχνοντας ότι είναι η… εξαίρεση στη χώρα τους.

9398636-6667889-image-m-1_1549333200123
Η Μαρία Γκαμπριέλα, η κόρη του Τσάβες με την πρόεδρο της Αργεντινής

Για παράδειγμα η μαυρομάλλα κόρη του Ούγκο Τσάβες φημολογείται ότι έχει προσωπική περιουσία, ύψους τεσσάρων δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η 38χρονη Μαρία Γκαμπριέλα είχε αναλάβει άτυπα το ρόλο της «Πρώτης Κυρίας» όταν ο πατέρας της, ο οποίος είχε τα ηνία της χώρας, πήρε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του. Φημολογείται μάλιστα ότι είναι η πλουσιότερη γυναίκα της Βενεζουέλας.

«Η Μαρία Γκαμπριέλα γυρίζει την πλάτη στη δυστυχία που έχει προκαλέσει ο πατέρας της στη χώρα», σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα προσθέτοντας ότι η περιουσία της είναι καλά κρυμμένη σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Ευρώπης.

Ο Τσάβες είχε δηλώσει δημοσίως ότι η Μαρία Γκαμπριέλα είναι η «ηρωίδα του» όταν απηύθυνε έκκληση στον Κουβανό ηγέτη Φιντέλ Κάστρο για βοήθεια μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2002.

adur12
Οι δύο θετοί γιοι του Νικολάς Μαδούρο, Γιοσβάλ Γκαβίντια Φλόρες και Γουόλτερ Γκαβίντια Φλόρες

Η αδερφή της, Ροζίνες Τσάβες βρήκε καταφύγιο στο Παρίσι το 2016 λίγες ώρες μετά την ανάρτηση μιας φωτογραφίας της που την απεικόνιζε να κρατά στη χούφτα της πολλά δολάρια. Η 21χρονη Ροζίνες απολαμβάνει τη φοιτητική ζωή στη Σορβόνη.

Τα πλούσια παιδιά της Βενεζουέλας έχουν εντοπιστεί κατά καιρούς στα καλύτερα εστιατόρια και καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων στη Μαδρίτη. Οι δύο θετοί γιοι του Νικολάς Μαδούρο, Γιοσβάλ Γκαβίντια Φλόρες και Γουόλτερ Γκαβίντια Φλόρες, είναι ανάμεσα σε αυτούς.

9398434-6667889-image-a-49_1549331945043
Ο Νικολάς Μαδούρο με τον διάσημο Τούρκο σεφ Salt Bae

Αλλά και η κόρη του στενού του συνεργάτη, Ντιοντάντο Γκαμπέλο, Ντανιέλα έχε μαγνητίσει ουκ ολίγες φορές το φακό όχι μόνο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και τον πολυτελή τρόπο ζωής της.Οι φωτογραφίες που ανεβάζει με μπικίνι και σέξι πόζες δεν περνούν

απαρατήρητες,
.

Δείτε επίσης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: