Μουντιάλ 2018 (LIVE): Βέλγιο – Αγγλία 2-0: Πανωλεθρία για τους Άγγλους – Στην 3η θέση τερμάτισαν οι Βέλγοι

Κοινοποίηση:
belgium-england1

Σε εξέλιξη βρισκεται αυτήν την ώρα (ΕΡΤ1) στην Αγία Πετρούπολη ο μικρός τελικός του Μουντιάλ ανάμεσα στο Βέλγιο και την Αγγλία.
«Έπαθλο», η διόλου υποτιμητική, τρίτη θέση στο 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο, που όμως συνοδεύεται με το συναίσθημα της… απογοήτευσης, καθώς οι δύο μονομάχοι, βρέθηκαν «μία ανάσα» από τον μεγάλο τελικό.
Για την τρίτη θέση στο 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο θα παλέψουν Βέλγιο και Αγγλία στην Αγία Πετρούπολη…Πάντως, εκτός του πρεστίζ που έχει η κατάκτηση της τρίτης θέσης, υπάρχει και μια διαφορά δύο εκατομμυρίων δολαρίων, ανάμεσα στον… μεταλλιούχο και την ομάδα που θα χάσει τον «μικρό τελικό».
Συγκεκριμένα η τρίτη θέση χαρίζει στον κάτοχό της το ποσό των 24 εκατομμυρίων δολαρίων, τη στιγμή που ο τέταρτος θα πάρει 22 εκατομμύρια.
Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επικρατούν 1-0 χάρη σε γκολ του Γιανουζάι.΄
Οι ενδεκάδες:
Βέλγιο (Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Μενιέ, Σαντλί, Βίτσελ, Αζάρ, Τίλεμαν, Ντε Μπρόινε, Λουκάκου.
 
Αγγλία (Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Ρόουζ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Τζόουνς, Ντελφ, Ντάιερ, Λόφτους-Τσικ, Κέιν, Στέρλινγκ.
 
Διαιτητής: Αλιρέζα Φαγκάνι (Ιράν)
Βοηθοί: Ρέζα Σοκαντάν (Ιράν), Μοχαμαντρέζα Μανσούρι (Ιράν)
Τέταρτος: Μαλάνγκ Ντιεντχίου (Σενεγάλη)


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: