«Με μία γυμνή φωτογράφιση αγόρασα το μισό σπίτι, το άλλο μισό το χρωστάω ακόμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gymni.jpg exo

«Από τη δουλειά βγαίνουν τα λεφτά, όχι από την υποκριτική. Η υποκριτική δεν είναι δουλειά. 10,000 ευρώ το επεισόδιο δεν έφτασα ποτέ, δεν ήμουν σε αυτούς».

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραδέχτηκε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, ότι από τα λεφτά που έβγαλε από μία γυμνή φωτογράφιση πήρε μισό σπίτι και το άλλο μισό το χρωστάει ακόμα. «Το χρωστάω ακόμα. Τι θες να πεις; Να κάνω άλλη μία τώρα να το ξεχρεώσω!», είπε γελώντας η ηθοποιός.

Απαντώντας για τα χρήματα που έχει βγάλει στη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ επισημαίνει: «Από τη δουλειά βγαίνουν τα λεφτά, όχι από την υποκριτική. Η υποκριτική δεν είναι δουλειά. 10,000 ευρώ το επεισόδιο δεν έφτασα ποτέ, δεν ήμουν σε αυτούς. Στο Λαβ Σόρρυ ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη. Ήμουν μία ηθοποιός, τι να μου πληρώσουν».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Έκανε δουλειά κουράστηκε ξεκολιαστικε να τα βγάλει στα τέσσερα καθαρίζω το πάτωμα η νοικοκυρά μες την τρελή χαρά,Ελλάδα έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη βιομηχανία πορνό θα είχαμε ξεχρεωσει τους δανειστές με τόσα κοριτσάκια

  2. ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ

Leave a Response