Μεταθέσεις 2019: Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα και για τις τοποθετήσεις

Κοινοποίηση:
poies-metatheseis-akomi-koinopoiithikan-630x353_0

Οι μεταθέσεις είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για την ηγεσία του Στρατού Ξηράς. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον πήχη να έχει μπει ψηλά σε ότι αφορά στο χρονοδιάγραμμα.

Ήδη καταρχάς έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τις τακτικές κρίσεις του ερχόμενου μήνα, προκειμένου να πληρωθούν τα κενά ή να γίνουν οι αντικαταστάσεις σε επίπεδο σχηματισμών και μονάδων, από τις οποίες συνακόλουθα εξαρτώνται και οι μεταθέσεις. Το συγκεκριμένο στάδιο είναι κομβικό με αλλαγές που έχουν εξαγγελθεί στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης όπως είναι η μετακίνηση της επίλεκτης 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Είναι εξίσου σημαντικό όμως και για την τάχιστη ολοκλήρωση και των μεταθέσεων στα υπόλοιπα κλιμάκια της ιεραρχίας. Ο στόχος είναι μέχρι τον Ιούνιο να έχουν ολοκληρωθεί όχι μόνο οι μεταθέσεις αλλά και οι τοποθετήσεις. Σε κάθε περίπτωση να μην καταγραφούν καθυστερήσεις όπως έλεγε χαρακτηριστικά στρατιωτική πηγή που θα επηρεάζουν τόσο την υλοποίηση του οικογενειακού προγραμματισμού των στελεχών αλλά και του σχεδιασμού των επιτελείων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response