Μεσσηνία: Άρπαζαν ότι έβρισκαν μπροστά τους δύο νεαροί…μέχρι που τους “τσάκωσε” η ΕΛ.ΑΣ

Κοινοποίηση:
1

Ό,τι μπορούσαν να μεταφέρουν, το έκλεβαν οι δυο νεαροί που διέπραξαν τέσσερις κλοπές και απόπειρες σε σπίτια χωριών του Δήμου Δυτικής Μάνης στη Μεσσηνία. Εκτός από τα τιμαλφή, άρπαζαν και τις προμήθειες που φύλαγαν οι ένοικοι.

Οι δυο Έλληνες μετέφεραν στην Καλαμάτα τα κοσμήματα που έκλεψαν από το σπίτι μιας γυναίκας σε κοντινή τοπική κοινότητα, μαζί με ένα ποδήλατο και δοχεία με πετρέλαιο και ελαιόλαδο! Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους ταυτοποίησαν άμεσα και ειδοποίησαν συναδέλφους τους της Ασφαλείας που τους περίμεναν στην πόλη μαζί με άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Ο 27χρονος και ο 20χρονος συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένα μεταλλικό κλομπ.

Στο τμήμα Δυτικής Μάνης όπου διενεργείται η προανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι διέπραξαν ακόμη μία κλοπή και δύο απόπειρες σε άλλα χωριά και έκλεψαν κοσμήματα. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: