Μενεγάκη, βόμβα: Φεύγει από Alpha. Σε ποιο τεράστιο κανάλι πάει, όλοι εκεί

Κοινοποίηση:
C

Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι στον ALPHA θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις όπως για τη Μενεγάκη.

Η νέα διοίκηση του ALPHA έχει βάλει στο… μικροσκόπιο όλα τα συμβόλαια θέτοντας εν αμφιβόλω ακόμα και παρουσιαστές που έχουν πετυχημένη πορεία.

Μετά το «κόψιμο» του Δήμου Βερύκιου έρχονται ανακατατάξεις και ανατροπές για τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους του σταθμού.

Ονόματα όπως της Αγγελικής Νικολούλη, του Χρήστου Φερεντίνου, της Βίκυς Χατζηβασιλείου και άλλων κορυφαίων παρουσιαστών, περνούν από… κόσκινο και κανένας δεν είναι σίγουρος για την επόμενη σεζόν.

Ακόμα και η «βασίλισσα» του καναλιού, Ελένη Μενεγάκη, αμφισβητείται και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η «ωραία Ελένη Μενεγάκη» δεν θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη, καθώς, ήδη η διοίκηση τηλεοπτικού σταθμού εξετάζει τη μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης.

Η νέα διοίκηση όμως του Alpha φέρεται αποφασισμένη να εξετάσει όλα τα συμβόλαια και δεν αποκλείεται να δούμε ένα ξαφνικό «διαζύγιο» της παρουσιάστριας με το σταθμό.

Αυτό το γνωρίζουν οι ανταγωνιστές, που είναι έτοιμοι να καταθέσουν προτάσεις για τη μεταγραφική «βόμβα» της δεκαετίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το OPEN θέλει να την εντάξει στο δυναμικό του, τινάσσοντας την… μπάνκα στο αέρα.

Άλλωστε, ο νεοσύστατος σταθμός έχει προχωρήσει ήδη στην μεταγραφή του Λάκη Λαζόπουλου και σχεδιάζει ακόμα πιο ηχηρές μεταγραφές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response