Μεγαλύτερη κι απ’ όσο φανταζόμαστε η ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Τι έχει ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;;; ΖΑΕΦ: «Ενδέχεται να διδάσκεται η «μακεδονική» γλώσσα στην Ελλάδα»

Κοινοποίηση:
1

Κατά τη συζήτηση στο κοινοβούλιο χθες, για τις τροποποιήσεις στο Σύνταγμα των Σκοπίων, ο πρωθυπουργός επεσήμανε μία προς μία τις αλλαγές τονίζοντας ότι η ψήφιση αυτών των αλλαγών στο Σύνταγμα θα ωθήσει την Ελλάδα να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα δώσει το πράσινο φως για την ένταξη της χώρας ως «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Απαντώντας σε παρατήρηση του βουλευτή του VMRO-DPMNE, Τράιτσο Ντίμκοφ, ότι με την αλλαγή του ονόματος σε ‘Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας’ δημιουργείται ένα νέο κράτος και μια νέα ταυτότητα για τους πολίτες και χάνεται η επαφή με τους «Μακεδόνες» στις γειτονικές χώρες, ο πρωθυπουργός είπε:

«Η χώρα παραμένει, φυσικά, η ίδια, η γλώσσα θα αναγνωρίζεται από όλους και η «Μακεδονία» θα γίνει μέρος όλων των διεθνών οργανισμών».

Όσον αφορά τους «Μακεδόνες» στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι για αυτούς, ειδικά για το Αιγαίο, δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτε τα τελευταία 27 χρόνια- από την ανεξαρτησία της ‘Μακεδονίας’ και ότι με αυτήν τη συμφωνία ενδέχεται (υπάρχει η πιθανότητα) η μακεδονική γλώσσα να διδάσκεται στην Ελλάδα (πρωτότυπο: има шанси македонскиот јазик да се изучува во Грција), όπως σημειώνει η Βέτσερ.

The Hellenic Information Team

Αυτά μεταφέρουν τα Σκοπιανά ΜΜΕ και είναι ξεκάθαρο ότι, υπάρχουν και υπόγειες συμφωνίες πέραν της συμφωνίας των Πρεσπών που καθιστούν την επιχειρούμενη προδοσία μεγαλύτερη κι από όσο φανταζόμαστε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Tωρα ,εκτος απο την macedonian feta,προτεινει ο μεγας zaef (γιατι ο δικος μας cipralex αποδειχθηκε ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ) , να αρχισουμε εκμανθηση της τοπικης διαλεκτου απο τα βαθη της κεντρικης Ασιας= «μακεδονικη» γλωσσα,αφου ειναι παγκοσμιως αναγνωρισμενη και εξαιρετικα πλουσια σε λεξεις,νοηματα,κ.α..
    Κατα τον zaef, συμφωνουντος και του «αγγλομαθους» cipralex ,πρεπει η λατινικη γλωσσα να επλουτισθηκε ΟΧΙ απο την αρχαια Ελληνικη, αλλα απο την σκοπιανη,αφου ειναι πιο παλια απο την αρχαια Ελληνικη.Ειδες που ο cipralex γνωριζει και απο Ελληνικη ιστορια!…
    Εισαγουμε απο τα σκοπια μεχρι και αγγουρια,γιατι στην Ελλαδα δεν παραγονται!..Κανουν καλο..

Leave a Response