Μεγάλος μάγκας ο Μπαμπινιώτης! Βγήκε μπροστά και κάνει με τα Κρεμμυδάκια τον Τσίπρα! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
mpampiniotis-aftodioikisi

Διαφωνεί ο Υπουργός Παιδείας, Κ.Γαβρόγλου, με την άρνηση του Πρύτανη στο αίτημα των σκοπιανών του «Ουράνιου Τόξου» για διδασκαλία «μακεδονικής» γλώσσας στα ελληνικά Πανεπιστήμια με τον Γ. Μπαμπινιώτη να εξαπολύει “κεραυνούς” κατά της κυβέρνησης στο θέμα αυτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο υπουργός τού υπονόμου ο τουρκόσπορος Γαβρόγλου είναι ένας
    τρομερός μισέλλην ένα τσιράκι καί υποζύγιο τού προφήτη τής παγ-
    κομιοποίησης Σόρος.

  2. παιδια να σας πω το σωστό που κανένας δεν το ξέρει γιατί απλά είναι ανημέρωτοι, σωστό αυτό που είπε ο Μπαμπινιώτης ότι δεν έπρέπε να αναγνωριστεί, η γλώσσα που έχουν οι σκοπιανοί είναι βουλγαρική διάλεκτος, δεν έχει καμμιά σχέση με τα σέρβικα και λογικό ,αφού οι σκοπιανοί,αυτό το 1000000 άνθρωποι είναι Βούλγαροι που έχασαν την ταυτότητα τους εξαιτίας των ¨’φίλων μας”των Σέρβων όπως νομίζουν μερικοί μερικοί.Η μόνη διαφορά με τη βουλγαρική γλώσσα είναι ότι τη γράφουν με λατινικό αλφάβητο ,όχι κυριλικό που λέει ο κος Μπαμπινιώτης.Ο Πεύρης τα χε πει,αλλά ποιος ακούει! Να μαζέψουν 200 καθηγητές διεθνούς φήμης, οι οποιοι θα επιβεβαίωναν το δίκιο μας,αλλά ποιος θα το κάνει;Oι προδότες;

  3. Κύριε Μπαμπινιώτη διερωτάσθε “πόσο εύκολα αντιμετωπίζει το θέμα ο υπουργός παιδείας“. Η απάντηση είναι απλή: Όταν εξυπηρετείς “αλλότρια “ συμφέροντα, δεν έχεις Ελληνική συνείδηση και μισείς οτιδήποτε έχει σχέση με πατρίδα, τότε όλα γίνονται πιό εύκολα και χωρίς τύψεις συνειδήσεως.
    Εν πάση περιπτώσει το μεγαλύτερο σκοτάδι λένε οτι είναι λίγο πριν την ανατολή του ηλίου. Υπομονή………….

Comments are closed.