Μεγάλη ανησυχία για τον Γιώργο Τράγκα – Τι συνέβη

Κοινοποίηση:
giorgostragkas

Ανησύχησαν οι ακροατές τι συμβαίνει και δεν ακούμε τη φωνή του Γιώργου Τράγκα στα ερτζιανά και ο άνθρωπος φρόντισε να μας καθησυχάσει. Δεν είναι δα και ημίθεος ή ο Χουλκ για να δουλεύει κάθε μέρα επί 365 μέρες το χρόνο…

Όπως μας είπε, ο «Θείος» είναι σε άδεια και επιστρέφει από Δευτέρα. Πριν κλείσει βέβαια την καθησυχαστική του ανάρτηση μάς προέτρεψε να πάμε την Κυριακή στο συλλαλητήριο.

Αδειούχος και Μακεδονομάχος ο «Θείος»…

«Επειδή διαβάζω καθημερινά και τα σχόλια σας, πρέπει να ομολογήσω ότι δεν μπορώ πλέον να εργάζομαι 365 μέρες το χρόνο και δεν γνωρίζω κανέναν «ημίθεο¨ ή Τιτάνα συνέλληνα, που να μπορεί να το κάνει χωρίς να πηγαίνει πού και πού για ρεκτιφιέ, δηλαδή να παίρνει άδεια. Επίσης ομολογώ ότι δεν αντέχω τις θεωρίες συνομωσίας που μου αποδίδουν ορισμένοι φίλοι ακροατές μου. απέδειξα στα χρόνια του Μνημονίου ποιές είναι οι πολιτικές θέσεις μου και πόσο μακριά είμαι απ΄όλη αυτή την πολιτική κόπρο του Αυγείου. Επομένως θερμή παράκληση κάποιοι μην κουράζεστε να με ταυτίσετε λόγω ολιγοήμερης ραδιοφωνικής απουσίας, με τα πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα.

Άλλωστε Κυριακή κοντή γιορτή, με τη βοήθεια του Θεού, θα είμαι μαζί σας την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί . Και μην ξεχάσετε να πάτε στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής. Ο θείος ξελαρυγγιαζεται 300 μέρες το χρόνο στο ραδιόφωνο. Εσείς από την πλευρά σας αφιερώστε μία κυριακή και δώστε δυναμικό «παρών» στο Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό.

Σας φιλώ»…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: