Μαχαίρι στην καρδιά για την Αθηνά Ωνάση – Τι δήλωσε ο Ντόντα

Κοινοποίηση:
onasi

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό ως Ντόντα εξέφρασε μέσω των social media την μεγάλη αγάπη του για τη σύζυγό του, Ντενίζ Σεβερό. Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, που μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους ερωτεύτηκε την όμορφη δημοσιογράφο και παντρεύτηκαν στην Πορτογαλία, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και μίλησε με τα πιο έντονα και τρυφερά λόγια για την καλή του:

«Σήμερα είναι η μέρα της αγάπης μου! Η μέρα του άλλου μου μισού, του καλύτερου μου φίλου, του πολεμιστή μου, της γυναίκας που με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο! Αγάπη, επέλεξα αυτή την εικόνα επειδή την τράβηξα μια ημέρα πριν από τον γάμο μας και θυμάμαι πως σκέφτηκα: Αύριο ο Θεός θα μας ενώνει για πάντα και θα φροντίσω την αγάπη της ζωής μου. Μακάρι να είσαι πάντα χαρούμενη. Ζητώ από τον Θεό να μας δώσει μια υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια. Σε αγαπώ πιο πολύ από ο,τιδήποτε!». Ο γάμος του ζευγαριού έγινε πέρσι το Σεπτέμβρη σε πύργο στην Πορτογαλία με καλεσμένους λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά την κόρη του Ντόντα, Βίβιαν.

AAFExNB.img

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλά είναι πολύ μαλακας…Από μακρυά φαίνεται ότι το κάνει για να ζηλέψει η άλλη ηλίθια… συντόμως θα χωρίσει πάλι γιατί είναι μαλθακομαλακας..

  2. Ε ναι αφού η Αθηνά ως γνωστό δεν του έδινε κ@λο διότι είναι θέση αρχής καλά να πάθει.

  3. το ΖΩΟ ….η αθηνά …τον ΠΛΗΡΩΝΕ (με δικηγόρους συμβόλαια κλπ ) για να ειναι ΜΑΖΙ ΤΗΣ ….επρεπε να στα ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΔΙΠΟΔΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ κ να πάς για υπηρέτρια σπίτι του για να επιβιώσεις αθηνούλα ….
    ουτε ενα παιδάκι τουλάχιστον ΔΕΝ αποκτησε ….μόνο για ΛΥΠΗΣΗ ειναι ….

Comments are closed.