19/08/2019 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com

Μαφία των φυλακών: Σήμερα στον ανακριτή Λυκουρέζος-Παναγόπουλος

Κοινοποίηση:
374654

Εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή δίνει σήμερα Μ. Δευτέρα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών»

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει και ο δεύτερος γνωστός δικηγόρος Παναγόπουλος, επίσης, κατηγορούμενος στην υπόθεση. Οι δυο ποινικολόγοι πέρασαν ολόκληρο το σαββατοκύριακο, στην ΓΑΔΑ όπου κρατούνταν, σε συνεργασία με τους συνηγόρους τους προετοίμασαν τις απολογίες τους στις οποίες αναμένεται να αρνηθούν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Τις θέσεις τους θα αναπτύξουν οι δυο κατηγορούμενοι σε πολυσέλιδα υπομνήματα στα οποία θα επιχειρήσουν να αποδομήσουν το κατηγορητήριο που τους εμφανίζει ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από το 2014

Άλλωστε, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο άκουσμα του κατηγορητηρίου την περασμένη Παρασκευή έδωσε το στίγμα του σχολιάζοντας: «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!»

Επίσης, οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του θα αντικρούσουν και το σκέλος της κατηγορίας που αφορά στην απόπειρα εκβίασης σε βάρος του Αριστείδη Φλώρου που αφορά τα χρήματα που φέρονται να ζήτησαν για να κλείσει η υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του προφυλακισμένου, πλέον, συναδέλφου τους για την οποία έχει καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός ο επιχειρηματίας.

Επιπλέον, θα κληθούν να απαντήσουν και στις διευκρινιστικές ερωτήσεις του ειδικού εφέτη ανακριτή ο οποίος στη συνέχεια μαζί με τον αρμόδιο εισαγγελέα θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των δυο δικηγόρων δηλαδή για την προφυλάκιση τους ή όχι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response