Μαυρίστε τον στις εκλογές – Υποψήφιος περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ: «Φασισταριό όσοι αντέδρασαν στην εκχώρηση της Μακεδονίας»

Κοινοποίηση:
perifer

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, αποκάλεσε «φασισταριό» όσους διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών ακριβώς όπως ο Αλέξης Τσίπρας κατά την Σύνοδο των Χωρών του Νότου στην Κύπρο είχε δηλώσει πως εκείνοι που διαφωνούν με την συμφωνία με τα Σκόπια είναι «ακροδεξιοί». 

Έτσι και ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 κύριος Γιαννούλης, που είναι πλέον υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποίησε τους ίδιους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για όσους αντέδρασαν στην εκχώρηση της Μακεδονίας.

Το ωραίο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός θα ζητήσει και την ψήφο των Μακεδόνων για να γίνει… Περιφερειάρχης.

Η αφορμή δόθηκε όταν σε εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης στην Κατερίνη, αποδοκιμάστηκε έντονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, από ομάδα πολιτών που βρέθηκε εκεί.

Όταν ο Χρήστος Γιαννούλης ανέβηκε στο βήμα της ίδιας εκδήλωσης, και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, είπε: 

«Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου.

Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θλιβερό, υποτιθέμενοι Έλληνες, βάζουν υποψηφιότητα, για μια τόσο σοβαρή θέση, κι. Αποκαλούν αυτούς που θέλουν να πάρουν την ψήφο τους, φασισταρια,,,
    ΡΕ παιδιά τι εξυπονοει, αυτό;; συψη των αξιών, των εννοιών, το ψέμα αλήθεια κι τούμπαλιν, το μαύρο άσπρο κιουτω καθεξής..
    Είσαι για λύπηση, ραγια, ελληνόφωνα, τα πήρες από το Σορρος!!!!!

  2. Γιατί εμείς η πλειοψηφία παλιομαλάκα θέλουμε να ζούνε ανάμεσα μας προδότες και μούλοι προδοτών; Πάρε το παιδί σου και στα τσακίδια που τολμάς και μιλάς για το τι θέλεις κιόλας επειδή τον παίρνεις και γέρνεις. Πάρε τα αρχίδια μας ασχημομούρη που έπρεπε να είσαι στείρος γιατί δεν αξίζεις ούτε παιδιά ούτε πατρίδα. Όποιος δεν θέλει πατριώτες το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία. Καταρχάς αυτή η μουράκλα μοιάζει με σλάβικη, μήπως έχει την ίδια καταγωγή με τον Μπουτάρ Τσογλάν; Γεμίσαμε ελληνόφωνα ανθελληνικά παράσιτα. Ας προσέχουνε τι λένε και τι κάνουνε γιατί αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα, μπορεί ο Θεός να τον τιμωρήσει εκεί που πονάει, στο παιδί του, άρα να μην το αναφέρει και πολύ, οι κατάρες πιάνουν, απλά θέλουν τρόπο.

Leave a Response