«Μας στρίμωξαν, και μας…», λέει ο πολίτης ΑΜΕΑ που δέχθηκε επίθεση από αλλοδαπούς έξω από την ΑΣΟΕΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kamer12

Για την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από την ΑΣΟΕΕ, μίλησε στον ANT1, ένας άντρας με κινητικά προβλήματα.

Ο άντρας συμμετείχε σε γύρισμα για τη δυσκολία της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία στην πρωτεύουσα, όταν, όπως περιγράφει ο ίδιος, αυτός και δύο υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών, δέχθηκαν επίθεση από αλλοδαπούς που έκαναν παρεμπόριο έξω από την ΑΣΟΕΕ.

«Μας στρίμωξαν, μας πιάσανε από τα μπουφάν. Μπήκα στη μέση για τον ένα και φτάσαμε σε ένα σημείο να κινδυνεύουμε. Δεν έπεσα κάτω, κράτησα την ισορροπία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Με έπιασαν από το μπουφάν για να πάρουν κάποια κάμερα που δεν είχα και αφού με στρίμωξαν στον τοίχο με απείλησαν ότι θα μου ρίξουν μπουνιά στο πρόσωπο», είπε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Κωνσταντάτος που συμμετείχε στο γύρισμα.

Όπως καταγγέλλουν οι δύο υποψήφιοι και ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, οι δράστες τους κυνηγούσαν για δύο οικοδομικά τετράγωνα με σκοπό να τους πάρουν την κάμερα.

«Με έπιασαν από το μπουφάν και με κλωτσούσαν αβυσσαλέα και μου ζητούσαν την κάμερα», καταγγέλλει ο υποψηφιος περιφεριακός σύμβουλος Γιάννης Οικονόμου.

Στη συνέχεια και οι τρεις οδηγήθηκαν στον αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης όπου έκαναν μήνυση κατά αγνώστων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όταν αλλοδαποί ξυλοκοπούν Έλληνες και μάλιστα ΑΜΕΑ που είναι ο αντιρατσιστικό νόμος?Για τους λαθρορατσιστές δεν ισχύει ο νόμος?

Comments are closed.