Μας έρχονται και είναι χιλιάδες! Φεύγουν από τα νησιά και έρχονται στην…

Κοινοποίηση:
simi-metanastes-eksi

Τη μετακίνηση περίπου 1.000 αιτούντων άσυλο από τα νησιά του Αιγαίου προς την ενδοχώρα προγραμματίζειτο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις επόμενες ημέρες και μέχρι τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ειδικού Γραμματέα Υποδοχής, Μάνου Λογοθέτη, ιδιαίτερη προτεραιότητα θα δοθεί στην αποσυμφόρηση της Σάμου. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του μήνα θα μετακινηθούν τουλάχιστον άλλοι 2.000 προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται στο πλαίσιο του σχεδιασμού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη μετακίνηση μέχρι το τέλος Νοεμβρίου «μεγάλου αριθμού πολιτών τρίτων χωρών αιτούντων άσυλο από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών του Αιγαίου προς χώρους υποδοχής με αναλογική διασπορά σε όλες τις περιφέρειες της ενδοχώρας», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ΄΄ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…..ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΊΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ Μ΄ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΟΡΟΣ ΚΛΠ. ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ, ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΠΟΥ ΄ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥΣ΄΄ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ……

  2. Χρυσοχοιδη εισαι μεγαλο αρχηδι.Τα λαθροοκ στο σπιτι σου ή στο διαολο!!

  3. αυτο ειναι υπουργειο προστασιας λαθροεισβολεων και τα νησια να αδειασουν θα φερουν αλλους ( ειναι πολλα τα λεφτα αρη)

Comments are closed.