Μαζικές εγγραφές αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους: Πόσες χιλιάδες προστέθηκαν στην Ά Αθηνών

Κοινοποίηση:
allodapoi

Σωρηδόν εκλογικά βιβλιάρια σε αλλοδαπούς δίνει η κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται η ένταξη στους εκλογικούς καταλόγους δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι με τον ένα τρόπο ή τον άλλον κατόρθωσαν να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα.

Όως αναφέρει δημοσίευμα παρουσιάζοντας με στοιχεία την κατάσταση στην Α’ Αθηνών στους εκλογικούς καταλόγους έχουν εγγράφει το τελευταίο χρονικό διάστημα 43.000 αλλοδαποί.

Το 2015, στην ίδια εκλογική περιφέρεια, τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει 78.431 πολίτες και τη ΝΔ 77.630 πολίτες.

Σύμφωνα με αυτά σε δειγματοληπτικές καταμετρήσεις, από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2018 το υπουργείο Εσωτερικών έχει απονείμει την ελληνική υπηκοότητα και έχει πολιτογραφήσει (αν και σε μικρότερη κλίμακα από την πρώτη κατηγορία) 1.515 πρόσωπα.

Κορυφαία όλων φαίνεται να είναι η 18η Οκτωβρίου, αφού είχαν καταμετρηθεί 274 πράξεις σε ένα… 24ωρο, αριθμός που μάλλον θα μείνει στην ιστορία του φαινομένου.

Η εκλογική κάλπη είναι που τους κάνει κάθε φορά να ξεδιπλώνουν τις μαγικές τους ικανότητες.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ερώτησή του στη Βουλή, είχε επισημάνει ότι «σύμφωνα µε επίσηµα στοιχεία της ∆ιεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, τα τελευταία τρία έτη καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση στην έγκριση αιτήσεων για την απόδοση ιθαγένειας, η οποία αγγίζει το 136,9%!».

Από 14.178 το 2015, εκτοξεύτηκαν στις 33.487 το 2016 και στις 34.814 το 2017, ενώ σε εκκρεμότητα είναι ακόμη 49.711!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν δώ αλλοδαπό να περιμένει στην ουρά για να ψηφίσει για την χώρα μου θα γίνει χαμός! Δηλαδή θα τους κοιτάμε σαν χάνοι να δωρίζουν την πατρίδα μας στους τούρκους οι ξένοι εισβολείς βρωμιάρηδες-ταλιμπάν, γιατί αυτό θα γίνει, θα ψηφίσουν το Τσιπρίδιο και μετά απο τον έμμεσο αντιπρόσωπο τους θα πάνε στον άμεσο που δεν θα μιλάει καν ελληνικά και θα θέλουμε μεταφραστή εμείς και όχι αυτοί. Ήδη γίνεται με κάτι μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης. Οθωμανική αυτοκρατορία χωρίς σφαίρες, με έναν νόμο και ένα άρθρο. Ούστ! Κακός ψόφος απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που συνέπραξε σε αυτό το έγκλημα. Οι εισαγγελείς να πάρουν καλές τσουγκράνες για να το ξύνουν καλύτερα.

  2. Αλλοίωση του εκλογικού σώματος και κατ´ επέκταση,αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Υπεύθυνοι υπάρχουν ;;; Εισαγγελέας υπηρεσίας υπάρχει ;;;

  3. συνεχιστε να ψηφιζετε τους προδοτες!
    ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!
    και αφηστε την Ελλαδα να γινει σουλτανατο ολων αυτων των λαθροσκουπιδιων που εισβαλλουν στην χωρα, πηδωντας τα συνορα!
    σε λιγο να δειτε, που θα τους παντρευονται και οι κορες σας!

Leave a Response