Μίνα Αρναούτη: Τι δηλώνει για τη μοιραία βραδιά – «Θα κινηθώ νομικά εναντίον της οικογένειας Παντελίδη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mina

Νομικά κατά της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη θα κινηθεί η Μίνα Αρναούτη.

Μιλώντας στις κάμερες, η Μίνα Αρναούτη δήλωσε ότι έκανε πολλά έξοδα για την αποκατάστασή της μετά το τροχαίο, όπου σκοτώθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, που θα ζητήσει από την ασφαλιστική.

«Είμαι σε μια φάση που περιμένω κι εγώ να αρχίσω να δουλεύω σιγά – σιγά, γιατί μετά από αυτό που πέρασα δεν εργάζομαι. Να βρω τους ρυθμούς μου. Είμαι σε μία φάση να ζητήσω την αποζημίωση για την υπόθεση με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά έχω άλλο ένα χειρουργείο. Πάντα λέω ότι είναι το τελευταίο, αλλά τελικά δεν τελειώνει. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο», είπε.

«Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η αγωγή για ηθική και σωματική βλάβη. Έχω τεράστια προβλήματα, φοβίες. Η εντατική, όλο αυτό που πέρασα, έχω άγχος. Συμβουλεύτηκα ψυχίατρο. Διεκδικώ τα έξοδα για την αποκατάστασή μου από το τροχαίο, από την ασφαλιστική. Μου έχουν στείλει αγωγές, μηνύσεις. Δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, αλλά θα κινηθώ. Έχω κάνει τεράστια έξοδα για να αποκαταστασθώ και ζητάω πίσω αυτά τα χρήματα από την ασφαλιστική. Και η ασφαλιστική μπορεί να κινηθεί κατά της οικογένειας. Δεν το γνωρίζω», ανέφερε.

Ερωτηθείσα εάν θα άλλαζε κάτι από τη μοιραία βραδιά, η Μίνα Αρναούτη απάντησε: «Αν ήξερα ότι θα συμβεί δεν θα ξεκίναγα να πάω πουθενά. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα έσωζα και τον Παντελή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: