Μάρτυρας – κλειδί αποκαλύπτει τι συνέβη πριν από τη δολοφονία στη Ρόδο. Η εξομολόγηση της Τοπαλούδη για τον εκβιασμό που δεχόταν

Κοινοποίηση:
rodos_elenitopaloudi-768x576-1-768x576-1-768x576

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έκανε μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση.

Η άτυχη φοιτήτρια φαίνεται πως αναζητούσε τρόπο για να γλιτώσει από τους εκβιαστές της. Ο άνδρας είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε μήνες πριν από τη δολοφονία της στη Ρόδου σε στάση λεωφορείου, όπως λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Με πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: “Έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τραβήξανε βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουν!» φαίνεται να λέει ο μάρτυρας ο οποίος είχε σχέσεις με την Αστυνομία και για αυτό η άτυχη φοιτήτρια μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018 εκλιπαρώντας για βοήθεια για να γλιτώσει με κάποιον τρόπο από τους εκβιαστές της.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο» πρόσθεσε ο μάρτυρας-κλειδί που λύνει τη σιωπή του. Στο ερώτημα αν αντιλήφθηκε πως η κοπέλα είχε δεχθεί πολύ πρόσφατα απειλές, είπε: «Πρόσφατα, ναι, γιατί μου είπε ότι “εάν δεν τραβήξω άλλο (βίντεο), θα με σκοτώσουν”. Αυτό μου το τόνισε δύο φορές”. Ωστόσο η Ελένη δεν του ανέφερε τα ονόματα των ανθρώπων που την εκβίαζαν.

«Λύγισε» ο 19χρονος από τη Ρόδο: Ναι, τραβούσαμε βίντεο την Ελένη Τοπαλούδη
Να άλλαξε την κατάθεσή του φέρεται ο 19χρονος από την παρέα των τριών φίλων που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν την άγρια δολοφονία της, στη Ρόδο. Αντίθετα με ό,τι είχε αρχικά ισχυριστεί, φέρεται να ομολόγησε πως είχε βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τον βιασμό.

Ο νεαρός είχε πει στην αρχή πως έκαναν πλάκα στη φοιτήτρια σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε πως την είχαν τραβήξει το 2017 και πως είχε προσποιηθεί ότι βιντεοσκοπούσε την ερωτική της συνεύρεση με τον 20χρονο της παρέας. Και στη συνέχεια έδωσε το κινητό του στην Ελένη για να δει πως δεν είχε καταγράψει κάτι.

Όπως όμως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και δημοσιεύει σήμερα η Espresso, οι τρεις φίλοι δεν είχαν πει την αλήθεια. Σε συμπληρωματική του κατάθεση, ο 19χρονος φέρεται να παραδέχτηκε πως είχε βιντεοσκοπήσει τη φοιτήτρια και να ισχυρίστηκε πως η συνεύρεση είχε γίνει με τη συναίνεσή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: