«Μάζεψε τη γλώσσα σου!»-«Γης Μαδιάμ» Τσιμτσιλή – Βερύκιου – Παπανώτα: «Όχι σε μένα αυτό το ύφος!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maxresdefault-5-750x430

Για την επίθεση που έγινε στο Α.Τ. Ομόνοιας συζητούσαν στο Happy Day, όταν οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. Η διαφωνία που είχαν ο Δήμος Βερύκιος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή οδήγησε τρικούβερτο καβγά στον οποίο μπλέχτηκε και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Όταν ο Δημήτρης Παπανώτας άρχισε να απαντά σε ερώτηση που είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Δήμο Βερύκιο, η παρουσιάστρια γύρισε εκνευρισμένη προς το μέρος του και τον ρώτησε: «Εσύ τι είσαι, ο Δήμος και απαντάς; Έχεις αναλάβει δικηγόρος του Δήμου»;

Η ένταση αυξήθηκε όταν ο Δήμος είπε έξαλλος στη Σταματίνα: «Μάζεψε τη γλώσσα σου»! Εκείνη, φανερά εκνευρισμένη, ανταπάντησε λέγοντας: «Δεν κατάλαβα! Δεν μου αρέσει αυτό το ύφος! Αυτό το ύφος σε άλλους, όχι σε μένα! Εγώ δεν σου μιλάω έτσι».

Η νέα παρέμβαση Παπανώτα ανάγκασε την Τσιμτσιλή να γυρίσει πάλι προς το μέρος του λέγοντας: «Δημήτρη δεν χρειαζόμαστε δικηγόρο, να ‘σαι καλά»!


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ρε μάγκες για αυτόν δεν έλεγε η Χελιουδάκη ότι τον πήδαγε;πως περιμένετε να μιλήσει σε γυναίκα ο μισογύνης;

  2. ρε ξεφτιλισμένε βερύκιε εσύ πώς πλήρωσες την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού στο διάολο να πας ρε ξεφτιλισμένε εγώ εξαιτίας αυτού του περιστατικού που έκανε το Δεκαπενταύγουστο έχω βγάλει από το από την τηλεόρασή μου αυτό το κανα αλλο τέρμα ο καθένας μας αναλαμβάνει τις ευθύνες όσο αυτό το υποκείμενο δουλεύεις από το σταθμό δεν πρόκειται να ξανά παίξει η τηλεόρασή μου Έτσι πρέπει να κάνουν όλοι οι πατριώτες Έλληνες και χριστιανοί Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών πατρίδα θρησκεία οικογένεια

  3. Ο ΦΕΛΛΟΣ ο Βερυκιος , οπως οι κουράδες , παντα επιπλέουν , υπάρχουν άτομα που τον παιρνουν στα σοβαρά ?

  4. ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ , ΔΙΩΧΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΑΝΤΡΕΣ , ΜΕ ΛΟΥΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ .

Leave a Response