Μάγκες, «μπορντελότσαρκες», τέρμα. Η κρίση τσάκισε και το πληρωμένο σεξ. Φέρτε τον 6ο Στόλο να σωθούμε

Κοινοποίηση:
Troumpa67

Τα «γεράκια» όπου βρουν δυσφημούν τη χώρα. Τώρα «χώνονται» και στα πιο προσωπικά. Μήπως ο ρεπόρτερ των NYT δεν ηδύνατο να ανταποκριθεί στην έρευνα που έκανε στους ελληνικούς οίκους ανοχής; 

 Τους νόμιμους. Για κάντε μια έρευνα, χαζοαμερικανάκια και στους παράνομους να σας φύγει το κεφάλι

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έπληξε χωρίς εξαίρεση τα τελευταία εννέα χρόνια όλα τα επαγγέλματα, ακόμα και τις ιερόδουλες που είδαν τις απολαβές του να πέφτουν σχεδόν στο μισό.

Στη βαθιά κρίση που γνώρισε η νόμιμη πορνεία στην Ελλάδα, είναι αφιερωμένο δημοσίευμα της ανθελληνικής εφημερίδος, New York Times ενώ αναφέρεται και στις γυναίκες που αναγκάστηκαν να στραφούν στο συγκεκριμένο επάγγελμα λόγω των οικονομικών συνθηκών. Όπως σημειώνουν οι NYT, η κατάρρευση της οικονομίας σε συνδυασμό με τις αυξημένες προσφυγικές ροές, οδήγησαν ακόμα περισσότερες γυναίκες στην πορνεία και έριξαν πάρα πολύ τις τιμές στον κλάδο. Στο παραπάνω συμπέρασμα, καταλήγει και η επί έξι έτη έρευνα του καθηγητή εγκληματολογίας, Γρηγόρη Λάζου που σημειώνει πως από το 2012, η πορνεία στην Αθήνα αυξήθηκε κατά 7% τη στιγμή που οι τιμές έπεφταν κατακόρυφα. «Το 2012, θα χρειαζόταν κατά μέσο όρο 39 ευρώ για έναν πελάτη να πληρώσει μια ιερόδουλη σε ένα πορνείο», αναφέρει ο κ. Λάζος στην εφημερίδα και προσθέτει πως, το 2017 το ποσό είχε πέσει στα 17 ευρώ. Γυναίκες του κλάδου που μίλησαν για την εμπειρία τους μέσα στην κρίση, ανέφεραν πως πολλές φορές βρέθηκαν απέναντι σε ανθρώπους που δεν είχαν να τις πληρώσουν.

Κάποιοι υπόσχονταν πως θα τις πλήρωναν αργότερα ενώ άλλοι έκαναν παζάρια, αναφέρει μια από αυτές.

Την ίδια στιγμή, γίνεται λόγος και για ολοένα περισσότερες γυναίκες, κυρίως ναρκομανείς, που δέχονται να κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη για ποσά κάτω των 10 ευρώ. Το «ψηστήρι» στους πελάτες κρατάει περίπου 6-8 ώρες κάθε μέρα αλλά, όπως παραδέχεται η 30χρονη Μόνικα από την Αλβανία, λίγοι είναι αυτοί που πείθονται καθώς πλέον δεν έχουν χρήματα. Η ίδια, αποκαλύπτει στην εφημερίδα, πως χρεώνει 10 ευρώ τα 10 λεπτά και κρατάει τα μισά. Από την πλευρά τους άνδρες που μίλησαν για τη δική τους οπτική ως πελάτες παραδέχονται πως το «σεξ είναι σαν το τσιγάρο» και πως ακόμα και αν βρίσκονται σε οικονομική στενότητα θα βρουν 20 ευρώ για να εξασφαλίσουν μια επίσκεψη σε έναν οίκο ανοχής.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι πελάτες έχουν γίνει πιο επιλεκτικοί. «Τώρα έρχονται να ρίξουν μια ματιά και λένε “θα ξανάρθω”», ανέφερε χαρακτηριστικά υπεύθυνη οίκου ανοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. δημητριε 1994 φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν δεν υπηρχαν αυτα τα σπιτια ? σε καθε γωνια και βιασμος εδω βιαζουν τωρα φαντασου να να μην υπηρχαν

  2. ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΠΟΡΝΕΙΑ
    ΟΙ ΤΥΠΙΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ…. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ

Leave a Response