ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ! Ο Δημήτρης και ο Θανάσης, μαθητές Λυκείου βρήκαν πορτοφόλι με 4.500 ευρώ και το παρέδωσαν στις Αρχές

Κοινοποίηση:
1

Σε μια πράξη που φανερώνει πως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα παιδείας προχώρησαν δύο μαθητές Λυκείου στο Καρπενήσι.

Ο λόγος για τον Δημήτρη και τον Θανάση, δύο παιδιά 16 ετών που βρήκαν ένα πορτοφόλι στο δρόμο το οποίο περιείχε μέσα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evrytanikanea.gr, στο πορτοφόλι βρίσκονταν 4.500 ευρώ.

Ειδοποίησαν την αστυνομία

Ο καθένας στη θέση τους θα μπορούσε να είχε σκεφτεί διαφορετικά. Οχι όμως αυτά τα δύο νεαρά παιδιά που άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 16χρονου Δημήτρη συνοδεία του γιου του πήγε στο Α.Τ της περιοχής και παρέδωσε το πορτοφόλι προκειμένου να βρεθεί ο κάτοχός του.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο επιχειρηματίας από το Καρπενήσι ανακουφισμένος από την εξέλιξη ευχαρίστησε τα παιδιά για την πράξη τους.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ΄΄ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ………………. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ…………………..

Leave a Response