ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ! Ιδού: Τα απομεινάρια των ΛΑΘΡΟ – Εν αναμονή και άλλων

Κοινοποίηση:
20191008_112152

“Καλησπέρα Στέφανε,

Περνώντας απο την πανέμορφη Σύμη χάρηκα που δεν βρήκα τους λαθρομετανάστες (λαθροεποίκια)που την είχαν πρόσφατα κατακλύσει..Τουλάχιστον για μια φορά ένας Δήμαρχος ενός ακριτικού νησιού μας έκανε σωστά την δουλειά του!

Βρήκα όμως εκεί τα απομεινάρια τους τις λαθρόβαρκες, μέσα στην βρώμα και μπίχλα σε περίοπτη θέση στο λιμάνι να περιμένουν τι;

Προφανώς τις νέες λαθροαφίξεις “δωράκια”του Σουλτάνου πάλι εδώ στο Ελλαδιστάν που απο περήφανη χώρα καταντήσαμε φοβισμένα ανθρωπάκια έτοιμοι για οποιαδήποτε παραχώρηση μην χάσουμε τις βολές μας!

Κάπως έτσι βρήκα και τους κατοίκους της Σύμης τρομοκρατημένους όχι τόσο για τον επερχόμενο λαθροεποικισμό τους όσο μην δημιουργηθεί κακή εικόνα στους τουρίστες που την επισκέπτονται!! Δυστυχώς η Ελλάδα σβύνει χωρίς πραγματικούς Έλληνες και δικαίως ο κος  Κουμουτσάκος μας, δηλώνει πως δεν έχουμε κανένα ΑΙΤΗΜΑ(!) απο τους Τουρκαλάδες και εναποθέτει το πρόβλημα σε “φίλους”και “συμμάχους”μας στην Ε.Ε!!! Τέτοιοι που είμαστε αυτοί οι “πολιτικοί”μας ΑΞΙΖΟΥΝ..

Καλή συνέχεια”
Αννα Κ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εγω ρε πουστη μου ψαχνω εδω και καιρο μια εξωλεμβια μικρουλα για να κανω τη δουλεια μου και δεν βρισκω
    γιατι ειναι πανακριβες…δε μιλαω για 20ετιας και 15ετιας μηχανηματα, αλλα γι αυτες που βλεπω πανω στις βαρκες τους…πολλα τα λεφτα μαγκες…σκεφτειτε οτι για ενα δρομολογιο βαζουν μια εξωλεμβια και μετα τελος…δεν την ξαναχρησιμοποιουν….σκεφτειτε τι λεφτα πεφτουν και πως χρησημοποιουν ολα τα μεσα, φτανει να φτασουν εδω….
    Μας δουλευουν κανονικα και μεις τον υπνο του δικαιου….Ποιος απο σας ρε εχει εστω μια βαρκα?? κανενας
    για τους πολλους.. λιγοι για τους υπολοιπους…

    1. τουρκικες μαρκες μιας χρησης ειναι μην σου πω και για γλυφο νερο μονο τις μαρκε τις γνωστες τις τσεπωνουν ψαραδες και λαθροδιασωστες λιμενικοι τις μοιραζονται μεταξι τους ενω την σαβουρα την βγαζουν σε πλοιστηριασμο…………..λιγοι οντος πολυ εφορια τεκμηριο οτιδηποτε χομπι το πολεμανε δεν σε αφηνουν λιγο να παρεις κεφαλι με κατι να ξεχαστεις και ειμαστε 90 της εκατο περιβαλομαστε απο θαλασσα………………………………………..

  2. Δεν πιστεύω τίποτε . Δεν ελπίζω τίποτε . Είμαι ένας μελοθάνατος που περιμένω το εκτελεστικό απόσπασμα . Η σειρά σας έρχεται αδέλφια Ελληνες . Με τις ευχές μου και στα δικά σας αν έχετε άλλη γνώμη .

  3. ρε παιδια οταν ερχονται αυτα τα φουσκωτα στην χωρα και μας τα δειχνουν τα πονοψυχα καναλια μας απ ευθειας με αγωνια και λυγμους ( ειναι και δασκαλεμενοι οι λαθροεισβολεις να το παιζουν εξαντλημενοι) λοιπον αυτα τα σκαφη εχουν και εξωλεμβιο μηχανη οι βαρκες ειναι εκει οι μηχανες που ειναι????????????? καποιος τις αρπαξε?

    1. φυσικα οι ψαραδες και οι λιμενικοι οσες αξιζουν……………… ενω πολλες σπασμενες μηχανες μιας χρισης ειναι μεσα στις βαρκες………….

  4. πεστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!….. ολα τα αλλα ειναι αερολογιες….. ο πολεμος για την ευρωπη κ την ελλαδα χαθηκε….. με τα φουσκοτα θα φυγετε………………………………και τους εχετε ξαναψηφησει….. και ας τους ξερατε……. “”λαός που περιμένει βοήθεια από άλλους λαούς Δεν αξίζει να υπάρχει…””” ντροπιαζει τους αρχαιους του και οτι αυτοι οι αρχαιοι δημιουργησαν…… ολη η υφηλιος υποκλεινετε στο αρχαιο ελληνικο πνευμα και οι ελλαδιστανικοι……. το αεριζουν….. ποιος ο λογος υπαρξης τους???? λυπητερο αλλα πραγματικοτητα.

  5. 300 ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ 300 ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ και φυσικα δεν κωλανε να πουλεισουν την δηθεν πατρηδα τους….. με ειδιο αφεντικο με τον Σουλταν Ερντογαν…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΗΣΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΜΕΤΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΛΑ τους ενδιαφερει ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΝΝΟΜΑ Απο τον τουρισμο αυτο φαινεται τους ενδιαφερη μονο………… κρημα πακετακι για Τουρκια σας πανε ραγιαδες και εσεις τα φραγγα μοναχα σας νοιαζουν……………….

    1. Με την τιμονιερα και το χειρογκαζο η μονο με την λαγουδερα?? αλλοστε ειναι μιας χρησης…………….αν και κοβω οι επομενες θανε πολυ καλητερες…………αμα δεν τις μαδισουν οι λαθροδιασωστες λιμενικοι μας……………………….

    2. πεστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!….. ολα τα αλλα ειναι αερολογιες….. ο πολεμος για την ευρωπη κ την ελλαδα χαθηκε….. με τα φουσκοτα θα φυγετε………………………………και τους εχετε ξαναψηφησει….. και ας τους ξερατε……. “”λαός που περιμένει βοήθεια από άλλους λαούς Δεν αξίζει να υπάρχει…””” ντροπιαζει τους αρχαιους του και οτι αυτοι οι αρχαιοι δημιουργησαν…… ολη η υφηλιος υποκλεινετε στο αρχαιο ελληνικο πνευμα και οι ελλαδιστανικοι……. το αεριζουν….. ποιος ο λογος υπαρξης τους???? λυπητερο αλλα πραγματικοτητα.

  6. Τα χειρότερα έρχονται…Έχουμε 300 μαμοθρεφτα μαλακισμενα. Όλοι μαζί ούτε μια τρίχα στα αρχιδια του Σουλτάνου… λαός που περιμένει βοήθεια από άλλους λαούς Δεν αξίζει να υπάρχει…

Comments are closed.