ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! Ξέφυγαν οι ΛΑΘΡΟ στην Σάμο: “Κάψτε την” – “Θερίστε οτι σπείρατε διεστραμμένοι προοδευτικοί καννίβαλοι” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
sobara-epeisodia-metaksu-prosfugwn-sti-samo-me-traumaties.w_hr

“Όταν εδώ και πολλά χρόνια προειδοποιούσαμε, ήμασταν ακραίοι, εθνικιστές και φασίστες…  Θερίστε τώρα ότι σπείρατε διεστραμμένοι “προοδευτικοί” καννίβαλοι… και είναι μόνον η αρχή”… Αυτό είναι το σχόλιο του φίλου αναγνώστη Δημήτρη Γ.  ο οποίος μας επισήμανε το παρακάτω θέμα

Tρομακτικά απειλητικά συνθήματα κατά της Ελλάδας αναρτώνται στο διαδίκτυο από τους αλλοδαπούς που έχουν κατακλύσει παρανόμως την χώρα. Χθες, είχαμε γενικευμένα επεισόδια στη Σάμο, με τον Δήμαρχο Γιώργος Στάντζο να αναφέρει τα εξής: «Αναγκαστήκαμε σήμερα να κλείσουμε πάνω από δέκα σχολεία -παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια- που γειτνιάζουν με το ΚΥΤ γιατί δεν ξέραμε ποια θα ήταν η εξέλιξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.Η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο, με μετανάστες σε λογαριασμούς τους στo Facebook να γράφουν τα εξής: «Κάψτε την Σάμο, κάψτε την Ελλάδα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ! την καταλληλη στιγμη περιμενουμε και θα ξεσπασει. Αυτο ειναι που φοβουνται ολοι αυτοι που επιβουλευονται αυτη την χωρα με τον μεγιστο πολιτισμο. Οι αραβεσ μουσουλμανοι λενε ιλ σαλαχ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥ !!!

  2. Να σας κάψουν, δεν αξιζεται τιποτα καλύτερο. Οταν επρεπε να κάνετε κατι, κοιμόσασταν η ταβοικονομουσατε. Τωρα γιατι σκούζετε;;; Δεν σας έκοβε πως τα πραγματα θα έφθασαν εδω;;; Τι κάνατε τόσα χρονια;;; Πέφτατε στην θαλαςςα να βγάλετε τους εισβολείς του νησιού σας. Δεν ειστε για λύπηση, για φτύσιμο ειστε. Μην παραπονιέστε λοιπον. Επρεπε εδω και χρονια να μαζέψετε τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους και να τους στείλετε απο εκει που ήρθαν. Αλλα τοτε που μπορούσατε κατι να κάνετε καθόμασταν στα καφενεια. Τωρα σκάστε και κολυμπήστε. Λυπάμαι μονο που θα χάσουμε Ελληνικά νησιά, Ελληνικά εδαφη. Εσάς οχι, δεν σας λυπάμαι, οπως σε λιγο δεν θα λυπάμαι ουτε και τους υπόλοιπους Ελληνες. Οταν εμεις φωνάζαμε, καποιοι …έξυπνοι…μας έλεγαν φασιστες και ρατσιστές. Λες και ειναι φασισμός το να μην θελω ξενους μεσα στο σπιτι μου, στην πατριδα μου δηλαδη.

    1. και μας λένε ακόμα φασίστες και ρατσιστές συμφωνώ όπως τα λες είναι

  3. Το οτι θα υπαρξουν συγκρουσεις ηταν αναμενωμενο.
    Θα ητανε ηλιθιοι οι πολιτικοι αν πιστευανε κατι αλλο, με τα ψευτοανθρωπιστικα προγραματα και την ψευτοαγαπη,που μοιαζει με την αγαπη του φιδιου και του σκορπιου,δεν αγιαζοντε οι λαθρο.
    Ηρθαν εδω για να θυσουν και να απολεσουν για να μπορεσουν να επιβιωσουν.
    Οι πολιτικοι τους χορηγουν κρατικη γη ,
    ενω εμεις για την περιουσια ,που δεν μας δωθηκε απο το κρατος ,την οποια αγορασαμε ,πληρωνουμε φορο ακινητου.
    Χαριζοντας την περιουσια του κρατους στους λαθρο ,εχω μια απλη ερωτησι απο που θα εξωφληθει το δανειο.
    Εμεις τα κοροιδα θα δουλευουμε για τους λαθρο και τους πολιτικους ,που μας κουβαλησαν τους λαθρο για να μας σφαξουνε.
    Υπαρχει ακομη η Ελλαδα ,υπαρχει ακομα η πατριδα μας η γιναμε απατριδες στην ιδια μας την πατριδα.
    Σκοπος των πουλημενων πολιτικων ειναι να μας αντικαταστησουν με τους λαθρο ,γιαυτο ανοιξαν διαπλατα τις κερκοπορτες.
    Αν θα ξαναγινουν εκλογες μαυρισμα στον Μιτσοτακη και ολους τους προδοτες.
    Αν τυχον και βαλλουν φωτια σε καταυλισμο λαθρομεταναστων οι λαθρο μην τρεξετε να σβυσετε τη φωτια ,αφηστε τους να καουνε για να μαθουν να μην μας εκβιαζουν και μας αναγκσαζουν να τους μεταφερουμε σε παλατια εντος της ενδοχωρας.
    Αν δεν τους αρεσει να πανε απο κει που ηρθανε ,δεν τους καλεσαμε ,δεν εχουμε καμια υποχρεωση απεναντι τους .
    Μας αρκουν τα δικα μας προβληματα.

  4. Πρώτα θα πρέπει να εξοντωθούν όλοι οι δημοκράτες ανεξαιρέτως κι ας είναι κι η μάνα μας και μετά οι λάθρο θα είναι παιχνιδάκι. Ζήτω η νίκη.

  5. Μια από τα ίδια θα γίνει και στη Χίο ο κόσμος φωνάζει κανείς όμως δεν κάνει τίποτα.Ας ελπίσουμε στο δήμαρχο μας αλλιώς κανένας άλλος. Πρέπει να φύγουν από το νησί μας τους έφεραν χωρίς να τους θέλουμε.

  6. πολυ φοβαμαι οτι οπως εφυγαν οι ελληνες απο κεντρο αθηνας θα γινει και εκει

  7. Αφήστε τα παιδάκια να λιαζωντε ! δεν ενοχλούν κανέναν

  8. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜ. 1 ΠΛΗΓΗ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑΣ….. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ…….

    1. ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ……………………

  9. Και όμως σας πήρε πολύ χρόνο για να …”ξυπνήσετε”έστω! Γιατί όταν σε μια συζήτηση μου τον Μάρτιο του 2019 με έναν Σαμιώτη του είπα πως τα πάτε με τόσους λαθροαλλοδαπούς στο νησί σας? απάντησε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα(!!!) γιατί τους ελέγχουν(!!!) μιας και είναι νησί και δεν μπορούν να ξεφύγουν!! Και να που.. δεν μπορούν πιά να τους ΕΛΕΓΞΟΥΝ…..

  10. ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ΄΄ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΄΄ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΠΑΝΤΑ…………. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΑΛΑΚΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΛΑΙΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ΄΄ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…………

    1. Kαλά τώρα….Μεταξύ μας με την δίκη που είχαν φορτώσει στην Χ.Α δεν μπορούσε ούτε κάν να εκφράσει γνώμη και άποψη επί του λαθρομεταναστευτικού….οπότε είτε ήταν στο Κοινοβούλιο είτε όχι ίδια και τα αυτά!!!!

    2. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΔΕΛΦΕ !! ΑΙΜΑ Κ ΤΙΜΗ !!!
      ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΡΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ

      1. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΦΡΑΓΓΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΧΑ….. ΧΑ …………ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ…………..ΖΗΤΩ Ο ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ρεεεεεεεεεεεεεε ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ OFF SHORE στιν Βουλγαρια σε αλλο ονομα φυσικα και πολλα φραγγακια στιν μπαντα…..Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ……………..

      2. Ακόμα εσύ στον “Αρχηγό” ….πιστεύεις??? Βρε συνεννοημένος ήταν με το Σύστημα να βγεί με πλειοψηφία ο Κούλης….μπάμ έκανε!!!!!!

    3. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΕΣΥ ?????ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙΣ??????ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Η Χ.Α ΚΑΤΑΙΒΑΣΕ ΡΟΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΙ ΡΕ

  11. ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ !!! ΜΥΤΗΛΙΝΙΟΙΙΙΙΙΙΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣΣΣΣΣ ΧΑΧΑΧΑ
    ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΟΦΟΣ

Comments are closed.