ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΦΡΙΚΗ στο νεκροταφείο του Σχιστού: Εκατοντάδες αδιάλυτα πτώματα στοιβαγμένα σε σωρούς

Κοινοποίηση:
1

Ενα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Open TV φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα θέμα που θα συζητηθεί και προκαλεί αποτροπιασμό και ντροπή για την κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο νεκροταφείο της χώρας, αυτό του Σχιστού.

Όπως αποκαλύπτει ο Σπύρος Φρεμεντίτης, το πάρκινγκ επισκεπτών του νεκροταφείου έχει μετατραπεί σε χωματερή… ψυχών, με τις μαύρες σακούλες να είναι πεταμένες σε κοινή θέα, μες στον ήλιο και τα αδέσποτα ζώα, ενώ μέσα στο κοιμητήριο η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε λογική.

Στους διαδρόμους του νεκροταφείου, υπάρχουν οι σακούλες από τα υπολείμματα των τάφων δεξιά κι αριστερά κι όποιος περνάει για να πάει στον νεκρό του, τις περνάει κυριολεκτικά από πάνω.

Πέρα από την περιύβριση νεκρών, υπάρχει σαφώς και το θέμα της υγειονομικής βόμβας που δημιουργεί ο σωρός των στοιβαγμένων πτωμάτων και υπολειμμάτων των τάφων…

Το θέμα όχι μόνο δεν τελειώνει εκεί, αλλά γίνεται ακόμα πιο αποτρόπαιο και φρικαλέο. Πολλοί συνάνθρωποί μας, εξαιτίας χημειοθεραπειών κι άλλων φαρμάκων που λαμβάνουν, το σώμα τους δεν διαλύεται και το πτώμα μένει σχεδόν ανέπαφο από το χρόνο.

Αυτοί οι νεκροί, είτε μένουν στον ίδιο τάφο ή πηγαίνουν στον τομέα αδιαλύτων. Ωστόσο, ένα βίντεο από το καμαράκι ενός ταφέα, που έχει κάνει ο ίδιος εκταφή πτωμάτων, τα τοποθετεί σε λευκά σεντόνια και τα στοιβάζει κυριολεκτικά το ένα πάνω στο άλλο. Το θέαμα θυμίζει κρεματόριο κι όποιος το αντικρίζει, σφίγγεται το στομάχι του. Το κάθε πτώμα λοιπόν, όταν παρέλθει η τριετία και πρέπει να γίνει η εκταφή, περιμένει τη σειρά του για να ταφεί σε τάφο αδιάλυτων, ωστόσο, εκεί δεν υπάρχει χώρος πλέον, οπότε μπορεί κανείς να καταλάβει από τα παραπάνω ότι το πτώμα, πάει… στα αζήτητα.

Ο κανονισμός αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «κατά την εκταφή αν προκύψει αδιάλυτο ή μερικώς αδιάλυτο πτώμα, απαγορεύεται οποιαδήποτε παρακράτηση ή καθάρισμα του πτώματος και πρέπει να οδηγηθεί άμεσα σε τάφο αδιαλύτων…»

Ελλάδα 2019…


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΘΛΙΟ ΤΑΦΟ ΜΕ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟ ΣΑΝ ΠΙΣΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΑΦΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΗΔΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ !!!!!!!

  2. Ειναι αληθεια και δεν ειναι κολπακια………………….η εκκλησια ο Δημος οι παπαδες κανουν την παπια ΝΤΡΟΠΗ αμα δεν πληρωσεις στα 3 χρονια που δικαιουσε ταφο ειτε λειωμενος ειτε οχι σε πετανε στα αναλοιοτα η σε μαυρες σακουλες οπως στιν φωτο δεν χρειαζεται να πας μακρια στο Σχοιστο μια βολτα στο Α Αθηνων θα δεις πολλα στου Δημου το κιοσκι ΣΤΙΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ…ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

  3. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ………………………..

  4. ειναι ενα απ τα κολπακια μας για να αποδεχτητε επιτελους την αποτεφρωση

Leave a Response