ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ η ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ των ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ στο ΑΡΧΗΓΕΙΟ των ΜΑΤ στη Καισαριανή! Η λεπτομέρεια στο ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ που ΔΕΝ πρόσεξε ΚΑΝΕΙΣ! (φωτο&βιντεο)

Κοινοποίηση:
mat

Περίπου τριάντα κουκουλοφόροι έκαναν καταδρομική επίθεση με μολότοφ στην έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Έγιναν  δύο προσαγωγές και καταστράφηκαν  παρκαρισμένες μηχανές τόσο πολιτών όσο και αστυνομικών.

mat3

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”  η καταδρομική επίθεση έγινε ως εξής: 

Βήμα πρώτο: Οι άνδρες των ΜΑΤ παίρνουν ενημέρωση ότι κυκλοφορούν στην περιοχή – κοντά στην έδρα – περίεργοι τύποι με κουκούλες.

Βήμα δεύτερο: Δίνουν σήμα για να ετοιμάζονται οι αστυνομικοί της βάρδιας με ασπίδες, κράνη κτλ προκειμένου να επέμβουν .

Βήμα τρίτο: Η επίθεση ήταν οργανωμένη με 30 άτομα περίπου που φορούσαν κουκούλες. Μπροστά “έσκασαν μύτη” αυτοί που κρατούσαν λοστάρια και πέτρες και από πίσω αυτοί με τις μολότοφ, την ώρα που ετοιμάζονταν τα ΜΑΤ.

Βήμα τέταρτο: Φτάνουν στο διάζωμα και αρχίζουν την καταδρομική οι πρώτοι με πέτρες και οι πίσω ρίχνοντας βροχή από μολότοφ.

Βήμα πέμπτο: Οι αστυνομικοί αντέδρασαν πετώντας χημικά και κρότου λάμψης με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να αρχίζουν να τρέχουν προς την Πανεπιστημιούπολη.

mat1

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έχουν εντολή να διερευνήσουν ποιοι μένουν στην απέναντι πολυκατοικία που τραβήχτηκε το βίντεο που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ. Και αυτό γιατί το βίντεο ξεκινάει κάποια δευτερόλεπτα πριν την καταδρομική των κουκουλοφόρων. Το τράβηξε κάποιος τυχαία ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Μπέττυ Γιάννα 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ωραια ρε, συχαρηκια, αντε θα σας καψουν σαν τα ποντικια και εσεις στο ιδιο εργο θεατες, να χαιρεστε τους αρχηγους σας, ΦΤΟΥ μη σας τους ματιασω

Comments are closed.