ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ! “Μητέρα πατρίδα μου η Τουρκία” είπε με ωμό τρόπο η αρχηγός του ΚΙΕΦ Τσιγδέμ Ασάφογλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kief_

Το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ πέτυχε πολύ υψηλές επιδόσεις στη Δυτική Θράκη στις ευρωεκλογές, καθώς κατέγραψε το βράδυ της Κυριακής πρωτιά σε Ξάνθη και Ροδόπη με ποσοστά πάνω από 40%.

Η αρχηγός του κόμματος Τσιγδέμ Ασάφογλου, σε δηλώσεις που έκανε στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, τόνισε ότι το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας είναι τουρκικό και ότι η μειονότητα στη Θράκη είναι επίσης τουρκική. Μάλιστα η πρόεδρος του ΚΙΕΦ δήλωσε πως και η ίδια αισθάνεται και είναι Τουρκάλα.

«Είναι τουρκικό κόμμα, αλλά είναι ένα επίσημο κόμμα του ελληνικού κράτους, απλά έχει ιδρυθεί από Τούρκους» ανέφερε.

Σε σχετική ερώτηση επεσήμανε ότι πατρίδα της είναι η Ελλάδα, αλλά «μητέρα πατρίδα της» είναι η Τουρκία και όπως εξηγεί εντός της Ελλάδας ανήκει σε μια μειονότητα η οποία είναι και εθνική (τουρκική) και «θρησκευτική».

Το ΚΙΕΦ βγήκε πρώτο και στην Ξάνθη και οι επιτελείς του υποστηρίζουν ότι το κόμμα πλέον στέλνει ηχηρό μήνυμα τόσο στην Αθήνα όσο και στις Βρυξέλλες.

Μετά την νίκη του ΚΙΕΦ σε Ροδόπη και Ξάνθη, το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu εξέδωσε τηλεγράφημα, στο οποίο τόνιζε πως «το κόμμα συγκέντρωσε την υποστήριξη της τουρκικής εθνότητας που ζει στην περιοχή».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Οικογενειακές ιστορίες ,
    η άπλυτη ναρκομανής μάνα σου τον έπαιρνε από τους αραπαδες όταν σε κυοφορούσε γιαυτο ταρακουνήθηκαν τα μυαλά σου , παρτάλι …

  2. Γιατί δεν εφαρμόστηκε τό σχέδιο για εγκατάσταση των Ποντίων στην Θράκη?
    Τους στοιβαξανε σε κοντέινερς καί δεν έγινε τίποτα.
    Όσοι επένδυσαν λόγω φορολογικών ελαφρύνσεων φάγαν πόλεμο.Παραδειγμα η μπύρα Βεργίνα.Εικοσι χρόνια δεν υπήρχε στα ράφια των σούπερ μάρκετ γιατί έτσι θέλαν τα καρτέλ.

  3. έρχονται απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ξάνθη και την Κομοτηνή

  4. Στον τι λετε ρε!!!!! Επειδη εισαι ασχετος εγραψες αυτο που εγραψες, για Ελληνες Αμερικης!!!! Η Συνθικη της Λωζανης αναγνωριζει για την Δυτικη Θρακη, οτι υπαρχουν Ελληνες πολιτες, μουσουλμανοι στο θρησκευμα, Οχι Τουρκοι!!!!! Αυτη λοιπον λεει αυτα που την βαζει η Τουρκια να λεει!!!!! Αφου λοιπον αισθανεται Τουρκαλα, στα τσακιδια για την Τουρκια, αυτη και οι ομοιοι της!!!!!!

  5. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΠΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΝΔ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ,ΔΛΔ,ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΩΝ,ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΩΝ,ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΠΕΡΨΗΔΙΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ,ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,ΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ,ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΕΠΙΚΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ -Ο ….ΚΟΝΤΕΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ,Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ..ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ,Ν ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΙΚΗ -ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΝΔΟΥΛΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ,ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ Η ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Τ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗ ΝΔ Η ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ<>ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ <>,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    1. Στα τσακιδια οι ναζι της χρυσης πορδης

  6. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΕΙ?

    1. Συγκρινεις ανομοια πραγματα.Οι Ελληνες της Αμερικης,δεν εχουν επεκτατικες βλεψεις,δεν λενε “το Κονεκτικατ ειναι Ελληνικο”.Ενω οι Τουρκοι λενε οτι η Θρακη και το Αιγαιο ειναι τουρκικα,οι Αλβανοι λενε οτι η Ηπειρος ειναι Αλβανικη,οι Σκοπιανοι λενε οτι η Μακεδονια ολακερη ειναι δικη τους κι οτι αυτοι ειναι οι γνησιοι Μακεδονες,και οι Βουλγαροι λενε κατι παρομοιο.

  7. Μην λες “μαζεψτε την” για να μην τυχει και μαζεζει αυτη αυτους..

  8. Στείλτε την τουρκόφατσα στα βάθη της τουρκιάς! Ας συνεχίσει να λεει κι εκεί τα ίδια να την σακατέψουν δεκα δεκα στα οθωμανικα οι κεμαλικοι εκει… Ας παει στην μαμα πατριδα να νιώσει την γλύκα. Ούτε για βιζιτες δεν κανει…

  9. Άιντε στη μάνα ΄σ κυρά μου, άιντε στη μάνα ΄σ….

  10. Τσιγδεμ Τσιμπουκογλου,ειναι για πολλα οθωμανικα παντως

  11. ενα ρεγουλαρισμα οταν θα εισαι στα τεσσερα θα σε συνεφερει και θα σου καθαρισει το μυαλο .,..,.,

    Ετσι μεμετισα?

  12. Είναι σεξουαλικά στερημένη γι αυτό κάνει τέτοιες δηλώσεις… Να προσέχει γιατί μπορεί να έρθει κάποιος λεβέντης και να της τον ανοίξει… και έτσι θα καταλάβει τι σημαίνει Έλληνας!!!

  13. Να πας Τουρκία στην μητέρα πατρίδα σου μορη πουτανα

  14. ποιος ξερει ο τσογλανος το Χουντοπαιδο ο γαμημενος ο Τσιπρας ο χοντροκωλαρας χοντρομπουτας τη εχει υπογραψει πισω απο την πλατη μας και οι Μεμετηδες πηραν κεφαλι ΣΕ Αιγαιο Θρακη Κυπρο ποιος ξερει………….

  15. Και γιατι δεν παρεμβαινει η δικαιοσυνη,για να κυρηχτει το κομμα παρανομο !Στη τελικη της οφειλετε αφαιρεση ιθαγενειας και διωξη του μορφοματως που ανηκει .
    Αρθρο 134 π.κ
    1. Τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας ή πρόσκαιρης κάθειρξης:Α) όποιος αποπειράται να αποστερήσει με οποιονδήποτε τρόπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αυτόν που ασκεί την προεδρική εξουσία από την εξουσία που έχουν κατά το Σύνταγμα·Β) όποιος αποπειράται με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας: α) να παρεμποδίσει κάποιoν απ’ αυτούς από την άσκηση της συνταγματικής εξουσίας του ή να τον εξαναγκάσει να επιχειρήσει πράξη που απορρέει από αυτή την εξουσία και β) να μεταβάλλει το πολίτευμα του Κράτους.2. Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούμενης παραγράφου: α) επιχειρεί με βία ή απειλή βίας ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού· β) επιχειρεί με τα μέσα που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο και με τρόπο πρόσφορο να διαταράξει την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, να αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή, την Κυβέρνηση ή τον Πρωθυπουργό από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγμα ή να τους εξαναγκάσει να εκτελέσουν ή να παραλείψουν πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή· γ) ασκεί ή άσκησε την εξουσία που ο ίδιος ή άλλος κατέβαλε με τους τρόπους και με τα μέσα που προβλέπει το άρθρο αυτό.
    Λαμογια δικαστες μονο για τη χ.α εφαρμοζετε και ανακαλυπτετε νομους

    1. Γιατι και η Α-Δικαιοσυνη της Τσουπρας ειναι στο κολπο πλεον,αν δεν τους παρουμε φαλλαγγγι θα μας διαλυσουν οι τουρκοσποροι εφιαλτες.

Comments are closed.