Λιμενικοί άνοιξαν πυρ κατά τουρκικού σκάφους: Τρεις Τούρκοι τραυματίες – Βίντεο-ντοκουμέντο

Κοινοποίηση:
2-117-800x450-1

Οι Ρουμάνοι Λιμενικοί έριξαν πυρά σε τουρκικό αλιευτικό που εισήλθε παράνομα στα ανοικτά των ακτών της Ρουμανίας πριν μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα 3 Τούρκους τραυματίες, ενώ αναμένονται εξελίξεις στο θέμα αυτό.

«Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το κάνουν στα διεθνή ύδατα, προσπάθησαν να μας βυθίσουν», αναφέρουν οι Τούρκοι ψαράδες, το αλιευτικό σκάφος των οποίων το έκαναν κόσκινο οι άνδρες της ρουμανικής ακτοφυλακής.

Οι Ρουμάνοι άνοιξαν πυρ στο τουρκικό αλιευτικό σκάφος που εισήλθε σε ρουμανικά χωρικά ύδατα, στην αρχή με πλαστικές και μετά με πραγματικές σφαίρες.

Τρεις Τούρκοι ψαράδες χτυπήθηκαν από τις σφαίρες, ενώ το σκάφος είναι κατεστραμμένο. Οι Τούρκοι βέβαια δήλωσαν ότι η eπiθεση διεξήχθη σε διεθνή χωρικά ύδατα, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Poumania, αυτο ειναι κρατος που σεβεται τον εαυτο του. με πειραξες?? θα σε χτυπησω για να μην με ξαναπειραξεις. στην ελλαδα γυριζουν και το αλλο μαγουλο δοτι εχουν 4…. αι σιχτιρ… τελεικα τα πραγματα ειναι απλα και σεταρισμενα. τωρα τα ξεφουρνιζουν λιγο – λιγο…… η ελλαδα εχει μοιραστει και εχει χασει εδαφοι και κυριαρχια αλλα την μ@λ@κ@α οχι.αυτη μεγαλωνει και τρανευει…. ‘ατσα………..

  2. ειπα και εγω .,.,.

    θα υπερασπιστουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ λιμενικοι την ΠΑΤΡΙΔΑ ?

    αυτοι πληρωνονται απο τον ΕΛΛΗΝΑ φορολογουμενο για να διαζωσουν και να νταντευουν λαθρογυφτους ..,

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ .,.,.,.,.

  3. ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΜΕΤΗ;;;
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ.
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ Η ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΓΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΟΑ

  4. Να τα βλέπουν οι δικοί μας μαλάκες αυτά . Γαμώ τον ακμπάρ τους

Comments are closed.