Λερώστε με σπέρμα ηρώων τους αριστερούς αλήτες που διέλυσαν την χώρα. Βαθιά ανάσα και όλοι στην κάλπη

Κοινοποίηση:
tsipras

Αμφιταλαντεύτηκαμε…

Δώσαμε και πήραμε με σκέψεις για την αποχή από τις κάλπες της Κυριακής, των σημερινών κρίσιμων εκλογών.

Η απόφαση είναι γενναία όσο και δύσκολη.

Πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε. Πατριωτικό ή ότι απέμεινε από “κουλούς” εκλογικούς σχηματισμούς που ξεκίνησαν με την ιδέα της μετουσίωσης του Ελληνικού Πατριωτισμού σε σκληρό πολιτικό λόγο εντός Βουλής και κατάντησαν φανοστάτες αλλότριων ή προσωπικών συμφερόντων.

Εάν έχετε αντιρρήσεις με οτιδήποτε ξεκίνησε πατριωτικά και μεταλλάχθηκε σε “πολιτική τσέπης”, κάντε κάτι άλλο πιο γενναίο. Επιλέξτε πρόσωπα που θέλετε να σας εκπροσωπήσουν στο Νέο Ελληνικό Κοινοβούλιο που σίγουρα δεν θα είναι ότι πιο έντιμο έχει γνωρίσει η χώρα- από τη στιγμή που ζούμε στο βασίλειο της διαφθοράς και της αρπάχτρας- αλλά δεν θα είναι σίγουρα ότι ζήσαμε τα τελευταία 15 χρόνια.

Η Βουλή από σήμερα αλλάζει. Εάν ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει σε συνδυασμό, ψηφίστε έντιμα πρόσωπα. Πρόσωπα που θα επιμείνουν σε εθνικό λόγο και θα ξέρουμε ότι δεν τα πιάσουν για να μας ξαναπουλήσουν.

Και βέβαια, μαύρο , στα κόκκινα τσογλάνια. Ούτε μισή ψήφο στους ανθέλληνες κοπρίτες που διέλυσαν την πατρίδα. Να μην ξαναφανούν μπροστά μας, αν και κάτι τέτοιο, φαντάζει δύσκολο, γιατί ακόμα με δαύτους δεν έχουμε τελειώσει. Όταν το φίδι τυλιχθεί στα πόδια μας, αφήνει πίσω του πολλά αυγά ερυθρού φασισμού μέχρι να του κόψεις το κεφάλι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΜΕΡ , ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΧΑΜΠΕΡ & ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΥΛΗ

  2. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ .

  3. Τί θα πεί αριστερή ιδεολογία! Αν το φρούτο αυτό είχε κάτι καλό αυτό θα ήταν μόνο στην θεωρία και όχι στην πράξη(άν μιλούσε για ισότητα πχ), γιατί στην πράξη όλοι αυτοί που την είχαν σαν σημαία και δήθεν στηρίχτηκαν σ αυτήν, τελικά δεν είχαν καμμία σχέση με τις ιδέες και τις προοπτικές αυτές, και αποδείχτηκαν περισσότερο καπιταλιστές, χρηματολάτρες και καρεκλολάτρες, αλλά και αυταρχικοί και καταστροφικοί από όλους τους άλλους που πρεσβεύουν τον καπιταλισμό, τον ”δεξιό” τρόπο ζωής, τον ιμπεριαλισμό, το χρήμα και την καλοπέραση!!! Σημασία δεν έχουν οι ταμπέλες και οι χαρακτηρισμοί, αλλά το τι κάνει ο καθένας στην πράξη και πόσο καλό μπορεί να προσφέρει πραγματικά στην ανθρωπότητα!!!

  4. ΕΝΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ “ΣΩΣΕΙ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….. ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ?

  5. Τον φτύνω στο πρόσωπο τον βρωμιάρη . (Οτιδήποτε άλλο είναι περιτό και δεν αξίζει τον κόπο) ! Ας ελπίσουμε να τον καθήσουνε σε ειδικό δικαστήριο. Τα 100 δις ζημιά ποιοί μαλάκες θα τα πληρώσουν ?

Comments are closed.