Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το σπαρακτικό αντίο της κόρης του λίγες ώρες μετά την κηδεία

Κοινοποίηση:
783a7005_1

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του σπουδαίου τραγουδοποιού και ερμηνευτή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9). Η σορός του καλλιτέχνη είχε μεταφερθεί νωρίτερα στην εκκλησία στο κοιμητήριο Ζωγράφου, με την κόρη και τη σύζυγό του να βρίσκονται εκεί από νωρίς. «Στον λατρεμένο μας σύζυγο και πατερούλη, που η καλοσύνη του και η αγάπη του αγκάλιασε εμάς και όλο τον κόσμο», έγραψε στο στεφάνι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα η οικογένειά του.

Ο σημαντικός Έλληνας δημιουργός «έφυγε» τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/9) στον ύπνο του, ενώ βρισκόταν στο Πήλιο, προδομένος από την πηγή της έμπνευσής του, την καρδιά του. Η οικογένεια του εκλιπόντος έκανε έκκληση αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί», στην οποία θα ήταν αφιερωμένη και η συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, η οποία δεν έγινε ποτέ.Κηδεία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον μεγάλο δημιουργό (pics)Η Μαρία Κλάρα είναι ένα χαμηλών τόνων κορίτσι, το οποίο είχε στενή σχέση με τον πατέρα της. Η νεαρή κοπέλα μετά τον θάνατο του άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και έβαλε μία φωτογραφία με ένα σκίτσο του πατέρα της, το οποίο φαίνεται να το έχει φτιάξει η ίδια. Παράλληλα, έγραψε ένα αρκετά συγκινητικό μήνυμα για να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί, αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στο πατέρα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιής σχέση που υπάρχει αγάπη. Πίσω από τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για τη παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε…Ένα τελευταίο δώρο για σας», έγραψε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα.

 

Capture

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: