Λαοθάλασσα για τον Παχατουρίδη! 20.000 στο lifestyle άναμμα του δέντρου στο Περιστέρι

Κοινοποίηση:
peristeri-anamma-dentrou-xristougenna

Χθες, Παρασκευή, το βράδυ το Περιστέρι άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του στην πλατεία Δημαρχείου, σε μια εκδήλωση την οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος.

Ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Τσαλίκης υποδέχθηκαν τον γνωστό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος ερμήνευσε επιτυχίες του ενώπιον περίπου 20.000 πολιτών που βρέθηκαν στην πλατεία. Στην εκδήλωση έδωσαν το«παρών» η Φαίη Σκορδά, η Ναταλία Γερμανού, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Λάκης Λαζόπουλος και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες οι οποίοι παρουσίαζαν εναλλάξ την εκδήλωση μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη. Να σημειωθεί ότι η αμοιβή του Κωνσταντίνου Αργυρού από τη συγκεκριμένη συναυλία θα δοθεί για τη δημιουργία παιδικής χαράς για άτομα με αναπηρία στο Άλσος Περιστερίου.

Δείτε το βίντεο από την τελετή στο Περιστέρι:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ.

  2. Για αυτό βγαίνει τόσα χρόνια συνέχεια !!! Μάγκας!!!Στόλισε το δέντρο του κανονικά, έβαλε αστεράκια παντού, έκανε συναυλία, όλα σύμφωνα με το πνεύμα των Χριστουγέννων!!! Ούτε νεοταξίτικες μαλακίες ούτε τίποτα, τις έχει γραμμένες στα παπάρια του!!! Έχει αλλάξει το Περιστέρι 360 μοίρες, από μια φτωχογειτονιά, σε μια σύγχρονη πόλη, στις θητείες του!!! Θυμάμαι πριν μια δεκαετία περίπου, είχε στρώσει με καινούργια άσφαλτο όλα τα μικρά στενά της πόλης σ’ ένα σαββατοκύριακο!!!

Comments are closed.