Λαμία: Που βρέθηκαν αυτά τα σπαθιά; (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
6358d997046e7aa54e958a3703f033cd_L

Χειροπέδες σε δύο άνδρες, ηλικίας 35 και 48 ετών, για τα σπαθιά της φωτογραφίας….

Τα δυο σπαθιά, μήκους 65,5 εκατοστών το καθένα, βρέθηκαν στον καταυλισμό των ρομά στην Ανθήλη, κατά την «έφοδο» που έκανε η αστυνομία το πρωί της Πέμπτης στην Ανθήλη.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείς Λαμίας συνέλαβαν τους δυο άνδρες στα σπίτια των οποιων βρέθηκαν τα σπαθιά και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Είναι η δεύτερη αιφνιδιαστική επίσκεψη που γίνεται στην συγκεκριμένη περιοχή όπου η παραβατικότητα των ρομά έχει ξεφύγει εντελώς ε αποτέλεσμα οι κάτοικοι της κοινότητας να είναι στα κάγκελα.

Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ένας νεαρός ρομά έβρισε, έφτυσε και χτύπησε τον πρόεδρο της κοινότητας.

«Τρέχουν μεθυσμένοι με υπερβολική ταχύτητα μέσα στους δρόμους. Θα σκοτώσουν κάποιο παιδάκι με ποδήλατο…. Μας απειλούν ότι θα μας κάψουν… Κάθε μέρα μπαίνουν σε σπίτια και κλέβουν, δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση….Έχουμε γίνει Σικάγο…», λένε μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι πάει να πεί που βρέθηκαν τα σπαθιά…Με την φόρα που έχουν πάρει λόγω της ασυδοσίας και της ιδιότυπης ασυλίας που απολαμβάνουν,μπορεί και να τους δούμε να βολτάρουν με κανα άρμα λέοπαρντ…

Comments are closed.