Λαμία: Κοίταξε από το γκαράζ στο σπίτι και του κόπηκαν τα γόνατα – Το σοκ της ζωής του!

Κοινοποίηση:
1

Οι εικόνες θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη του. Ο οδηγός είχε φτάσει στο γκαράζ του σπιτιού και η σύζυγός του, βγήκε από το αυτοκίνητο…


Όλα έγιναν νωρίς το βράδυ της Τρίτης (09-10-2018) στη νότια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στην περιοχή Κάτω Ρεβένια στη Λαμία. Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ, όταν οι ιδιοκτήτες, που είχαν πεταχτεί σε μια δουλειά, επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Μόλις ο σύζυγος κατεβηκε από το αυτοκίνητο για να ανοίξει την πόρτα του γκαράζ, άκουσε ένα θόρυβο και γυρνώντας είδε ξαφνικά τους κλέφτες να βγαίνουν από το σπίτι, ο ένας μετά τον άλλον και να πηδάνε από τη βεράντα στο δρόμο.
Όπως είπε μετά το πρώτο σοκ, ήταν τέσσερις νεαροί, από 20 – 25 ετών περίπου, με φούτερ και κουκούλες, οι οποίοι είχαν παραβιάσει την πίσω πόρτα από την κουζίνα και είχαν μπει στο σπίτι. Τα είχαν κάνει όλα άνω – κάτω και είχαν πάρει χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα.

Ο ιδιοκτήτης τους κυνήγησε αλλά οι κλέφτες κατάφεραν να εξαφανιστούν στα γύρω στενά εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο βράδυ έγινε ακόμη μια διάρρηξη στην ίδια περιοχή, ενώ δυο ημέρες πριν άνοιξαν ακόμη ένα σπίτι, που βρίσκεται πίσω από το s/m «Γαλαξίας» στα Ρεβένια.

Πηγή: lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: