Λαμία: «Δεν είμαι εγώ αυτός που έκλεψε τα 110.000 ευρώ από τη γιαγιά…»

Κοινοποίηση:
3391356

Ελεύθερος μέχρι την ρητή δικάσιμο ο κατηγορούμενος για τη διακεκριμένη κλοπή στο Κωσταλέξι.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας στο πλαίσιο του αυτοφώρου, παρουσιάστηκε ο 41χρονος συλληφθείς με την κατηγορία της διάπραξης διακεκριμένης κλοπής από το σπίτι 84χρονης στο Κωσταλέξι Λαμίας.

Το Δικαστήριο είχε διακόψει για τις 12 Αυγούστου προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία, ωστόσο τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το υλικό που έχει συγκεντρωθεί για την ταυτοποίησή ή όχι του δράστη, δεν ήταν ακόμη διαθέσιμα με αποτέλεσμα να οριστεί τακτική δικάσιμος για τις 10 Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, ο 41χρονος δε γνωρίζει καν που βρίσκεται το Κωσταλέξι, ενώ υποστήριξε ότι ξέρουν τον πραγματικό δράστη, όπως και οι Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές που βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης, για αυτό και δεν μπορούν να το αποκαλύψουν δημόσια.

Επίσης ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή και υποστηρίζει ότι εκείνη την ημέρα (Παρασκευή 26 Ιουλίου) βρισκόταν στο σπίτι του στο Ζεφύρι.

Από την άλλη η 84χρονη που έπεσε θύμα της κλοπής, υποστηρίζει ότι αναγνώρισε το δράστη και ότι εκείνος με τη χρήση μηχανήματος εντόπισε τις οικονομίες που φυλούσε μια ζωή σε ακάλυπτο χώρο σε πεζούλι σκεπασμένο με κεραμίδια.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος μετά και τον ορισμό της νέας ημερομηνίας εκδίκασης της υπόθεσής του, αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε την ορισθείσα εγγύηση των 10.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: