Κύπρος: Ψευδής η καταγγελία περί ομαδικού βιασμού της Βρετανίδας τουρίστριας -Συνελήφθη από τις Αρχές

Κοινοποίηση:
TOUR

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση καταγγελίας ομαδικού βιασμού 19χρονης από Ισραηλινούς τουρίστες στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Πολίτης» της Κύπρου η 19χρονη ομολόγησε στις Αρχές πως η καταγγελία ήταν ψευδής και μετέπειτα συνελήφθη για δημόσια βλάβη. Συνεπώς, οι επτά εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αναμένεται εντός της ημέρας θα αφεθούν ελεύθεροι.

Τι την οδήγησε στην καταγγελία περί βιασμού

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η 19χρονο Βρετανίδα φέρεται να παραδέχθηκε στην κατάθεση της ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τη θέληση της με κάποιους από τους Ισραηλινούς. Οι ίδιες πληροφορίες του «Πολίτη» αναφέρουν ότι η νέα κατάθεση της Βρετανίδας έγινε μετά τη λήψη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, τα οποία ακύρωναν τους αρχικούς ισχυρισμούς της. Σε νέα κατάθεση της φέρεται να παραδέχθηκε ότι ψευδώς είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού και εξήγησε ότι προέβη σε αυτή την καταγγελία επειδή διαπίστωσε ότι κάποιοι βιντεοσκοπούσαν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, γεγονός που δεν είναι ακόμα γνωστό εάν αληθεύει.

Η 19χρονη αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας (29/07) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τσουλαρες πανε για διακοπες πηδ…..με οποιον βρουν και μετα κανουν καταγγελιες για να παρουν την ασφαλεια που ηδη εχουν κανει από πριν.

Comments are closed.