Κύπελλο: “Όρθιος” στα Τρίκαλα ο Απόλλωνας – Προκρίθηκε στην επόμενη φάση

Κοινοποίηση:
apollonas-1-768x568

Την πρόκριση του στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πήρε τον βαθμό (1-1) που ήθελε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου, πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Απόλλωνας Σμύρνης προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Η “ελαφρά ταξιαρχία”, έχοντας τη ψυχολογία στα ύψη από την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στα Τρίκαλα και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Θεσσαλούς.

Το παιχνίδι διεξήχθη σ’ ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, με τα Τρίκαλα να προηγούνται με τον Κάπο στο 54′ και τον Απόλλωνα Σμύρνης να ισοφαρίζει με τον Ελ Χέλβε στο 61′. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της πρόκρισης στα εναπομείναντα λεπτά, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να παίρνει το εισιτήριο για τους “16”.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατσολάρι (67΄ Γιουκαρής), Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος (88΄ Κατσαντώνης), Συμελίδης, Σταματάκος (70΄ Μακρίδης), Καπός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Κύργιας, Ρώσση, Βαφέας, Λούκιτς, Γκίνο, Ζοάο Πέδρο (53΄ Μπεντινέλι), Ντ’ Ούρσο, Γκαρός (71΄ Κονέ), Ντεφεντερίκο, Βάρκας (53΄ Ελ Χέλβε).

Η βαθμολογία του έκτου ομίλου
Αστέρας Τρίπολης 9 (7-1)
Απόλλων Σμύρνης 4 (7-3)
Τρίκαλα 2 (2-3)
Απόλλων Παραλιμνίου 1 (1-10)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: