Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος! Αυτά που γίνονται στο Greece Next Top Model είναι γελοιότητες (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
06-12-19-image-59

Για τη μοναξιά, την απομόνωση, για όσα βλέπουν οι τηλεθεατές, για τη μυθοπλασία αλλά και για το GNTM μίλησε στον ΑΡΤ 90,6 FM ο Γιάννης Μπέζος.

Είναι υποκειμενική ή αντικειμενική πιστεύετε η ομορφιά;

Η λέξη ομορφιά σημαίνει καλή μορφή. Επομένως είναι αντικειμενική.

Το ριάλιτι ομορφιάς- δοκιμασιών θα το έλεγα εγώ, Greece Next Top Model το έχετε παρακολουθήσει καθόλου; Θεωρείται ότι επιβάλει ένα πρότυπο ομορφιάς όχι σωστής της περισσότερες φορές;

Δεν παρακολουθώ το GNTM. Δεν με ενδιαφέρει. Ενημερώνομαι από την τηλεόραση που αναπαράγουν κάποια πράγματα. Μέσα στα κορίτσια στο GNTM υπάρχουν και κάποια κορίτσια με περιττά κιλά και το κάνουν αυτό για να κολακεύσουν και ένα κοινό το οποίο έχει και αυτό περιττά κιλά. Έχουμε και εμείς τύχη στην ελληνική τηλεόραση. Έτσι; Αυτά είναι οι φαιδρότητες της ελληνικής τηλεόρασης. Αλλά είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν και τέτοια προγράμματα. Τώρα αν είναι όμορφα τα κορίτσια και αν αναπαράγουν το μοντέλο. Αν είναι όμορφα, θέλει να μοιάσει ένα νέο κορίτσι να είναι κι αυτό όμορφο. Το θέμα είναι με τι τρόπο μπορεί να γίνει. Αυτό είναι το θέμα, δηλαδή όλο αυτό. Ο τρόπος που γίνεται. Έχει μία μορφή υστερίας, δηλαδή διαγωνιστικής! Ενώ αυτά είναι προσωπικές υποθέσεις και όχι διαγωνιστικές. Το αν θα υπερασπιστώ το σώμα μου ή το πρόσωπο μου είναι προσωπική υπόθεση και δεν είναι διαγωνιστική.

Φέρονται σκληρά στα νέα κορίτσια που θέλουν να κάνουν κάτι στον χώρο της ομορφιάς;

Αυτά που γίνονται στο Greece Next Top Model είναι γελοιότητες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ !
    ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ !

Comments are closed.