Κόκκινο Ποτάμι: “Τσουνάμι”.. τα διθυραμβικά σχόλια στο Twitter – Τρέλανε τα νούμερα τηλεθέασης

Κοινοποίηση:
kokkinopotami

Το «Κόκκινο Ποτάμι» έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Open και αμέσως το κοινό το αγκάλιασε και το αγάπησε καθώς του χάρισε υψηλά νούμερα τηλεθέασης στους πίνακες της Nielsen.

Στο 36% η τηλεθέαση
Οι επιδόσεις της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» στο Open που έκανε μέσο όρο 28,7% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και στο νεανικό άγγιξε το 30,2%

Ειδικότερα η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη έφτασε μέχρι και 36% στο κοινό 18-54 σε τέταρτο.

Στο Twitter τα σχόλια είναι διθυραμβικά με πολλούς από τους χρήστες να κάνουν λόγο για παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με κινηματογραφική αισθητική, πολυπρόσωπο καστ και διακεκριμένους συντελεστές

Η νέα ιστορία του Μανούσου Μανουσάκη βασίζεται στο οµότιτλο µυθιστόρηµα του Χάρη Τσιρκινίδη και ξεδιπλώνει τη ζωντανή µνήµη της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισµού. Μια σειρά που µας γυρίζει πίσω σε µια σκληρή εποχή, η οποία χάραξε τη µνήµη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Αυτοί είναι όλοι οι συντελεστές της σειράς

Kokkino_Potami_1


Δείτε το 1ο και το 2ο επεισόδιο που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό

Δείτε μερικά από τα ενθουσιώδη σχόλια του τηλεοπτικού κοινού στα social media

1 2 3

4 5

Ακούστε το τραγούδι της Ελεονώρας Ζουνέλη για το Κόκκινο Ποτάμι

Λίγα λόγια για τη σειρά
Το «Κόκκινο Ποτάμι», που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ, ξεκινά στην κωµόπολη Ακ Νταγ Ματέν του Νοµού Αγκύρας τον Μάιο του 1895, όταν η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει τον 12χρονο γιο της, Μίλτο, µε τη µόλις 9χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη και της Σοφίας Νικολαΐδη. Είναι ένας αρραβώνας σκοπιµότητας, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή ανάµεσα σε παιδιά οικογενειών Ελλήνων, καθώς σύµφωνα µε τα µουσουλµανικά ήθη, αν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν θεωρείτο ατιµασµένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα µουσουλµάνου. Οι ραγδαίες πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις κλυδωνίζουν τον Ελληνισµό του Πόντου και επηρεάζουν καθοριστικά τη ζωή των ηρώων. Είναι μία ιστορική σειρά, η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Αυτό που φιλοδοξεί ο Μανούσος Μανουσάκης να πετύχει είναι να προσεγγίσει τα σημαντικά γεγονότα εκείνης της εποχής μέσα από την καθημερινή ζωή των ηρώων. Να δείξει τις επιπτώσεις όλης αυτής της βαρβαρότητας στην ίδια τη ζωή. Μέσα από τον έρωτα, την οικογένεια και τις ανθρώπινες σχέσεις οι τηλεθεατές θα κάνουν ένα ιστορικό ταξίδι στην πολυτάραχη αυτή περίοδο. Έτσι θα αποδοθεί και το μεγαλείο της ζωής, της πίστης και της ελπίδας, κόντρα στην ασύλληπτη βιαιότητα που έζησαν οι άνθρωποι εκείνη την εποχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. 06-10-2019
    κόκκινο ποτάμι
    οπεν τιβι
    Ιβαν Σαββίδης…

  2. 06Οκτ2019
    κόκκινο ποτάμι
    οπεν τιβι
    Ιβαν…

  3. Είναι μια φοβερή σειρα. Μακάρι η τηλεθέαση να ..χτύπησε…100. Πρεπει ναι την δούνε ολοι μα ολοι οι Ελληνες. Δεν πρεπει ποτε να ξεχάσουμε την ιστορία μας. Ποτε.

  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ LIGHT ΣΑΒΟΥΡΕΣ. ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ…ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ….ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ, ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΕΚΟΡ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ……ΜΠΡΑΒΟ….!!!!!!

  5. Αυτό δείχνει ότι οι Έλληνες δεν ξεχνάνε την ιστορία τους. Η ιστορία είναι ζωντανό κομμάτι, μέρος της ζωής μας και δεν την απεμπολούμε, όπως δεν απεμπολούμε τη ζωή μας. Όσοι λαθροεισβολείς και αν έλθουν εδώ, ο ελληνισμός δεν πάψει ποτέ να πονά για την ιστορία του και εκείνοι που μεθόδευσαν αυτό το πράγμα, δηλαδή την εξόντωση του ελληνισμού κάποια στιγμή θα το πληρώσουν από το Θεό. Μπορεί να ματώσουμε και εμείς και να κοκκινίσουν για άλλη μια φορά τα ποτάμια μας και οι θάλασσές μας, αλλά και οι άλλοι, οι δήθεν προγραμματιστές της ανθρώπινης ιστορίας και μάλιστα της ελληνορθόδοξης πορείας της Ελλάδας δεν θα μείνουν αλώβητοι

Comments are closed.