Κυβερνά και πλουτίζει ο Τραμπ – Εβγαλε 3 δισεκ. τον τελευταίο χρόνο

Κοινοποίηση:
trumpo

Μπορεί να είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά την ίδια ώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι και επιχειρηματίας. Και μάλιστα πετυχημένος.

Οι υποχρεώσεις του Πλανητάρχη είναι σημαντικές, όμως και οι επιχειρήσεις του δείχνουν πως πάνε εξαιρετικά. Και μάλιστα, σύμφωνα με το Bloomberg, η περιουσία του είχε σημαντική αύξηση τον τελευταίο χρόνο. Όμως αναφέρει το Μέσον, ο Τραμπ, την ώρα που έχει ανοιχτά μέτωπα με την Κίνα και το Μεξικό, αύξησε την περιουσία του κατά τρία δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει πως τα κέρδη του αυξήθηκαν κατά 5% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πτωτική πορεία στις επιχειρήσεις του, αλλά επέστρεψε το 2018 στα ίδια επίπεδα με αυτά του 2016.Αυτό κυρίως χάρη στην μεγάλη αξία που πήραν τα επαγγελματικά ακίνητά του, από την ημέρα που πήρε την Προεδρία της χώρας.

Η αύξηση στην περιουσία του Τραμπ οφείλεται κυρίως στις στενές του σχέσεις με τον Στίβεν Ροτ, φίλο και επικεφαλής του Vornado Realty Trust. Το μερίδιο 30% του Τραμπ σε δύο ακίνητα της Vornado -ένα στο Μανχάταν και ένα στο χρηματοοικονομικό κέντρο του Σαν Φρανσίσκο- αντιπροσωπεύουν το ένα-τέταρτο της περιουσίας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: