«Κρύος» ιδρώτας για Παπαχριστόπουλο – Του πεσε και η φράντζα! Χάνει την βουλευτική έδρα;

Κοινοποίηση:
papaxristopoulos_malli_iefimerida708

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε ένσταση για την βουλευτική έδρα που έχασε για λίγες ψήφους από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και όλα… από την αρχή!

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου: Παναγιώτης Κουρουμπλής ή Θανάσης Παπαχριστόπουλος;

Οι δυο τους έδωσαν μια «σκληρή» μάχη, με την διαφορά στα ψηφοδέλτια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να ανέρχεται διαρκώς σε ελάχιστες ψήφους και πλέον, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ πριν από λίγο, όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή!

Το τελικό αποτέλεσμα στον Δυτικό Τομέα μεταξύ Κουρουμπλή και Παπαχριστόπουλου ήταν έξι ψήφοι διαφορά, με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να αναδεικνύεται… νικητής.

Λόγω της μικρής διαφοράς, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε ένσταση και αύριο, Παρασκευή, 12.07.2019, πρόκειται να ξεκινήσει η επανακαταμέτρηση στα 680 εκλογικά τμήματα του Δυτικού Τομέα στην Β’ Αθήνας.

Η διαδικασία θα γίνει ως εξής: Τα 680 τμήματα θα χωριστούν σε 16 κλιμάκια, όπου θα βρίσκονται 16 δικαστικοί αντιπρόσωποι με δύο υπαλλήλους του Πρωτοδικείου.

Το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαιο πως θα ανακοινωθεί αύριο, πάντως μέχρι την Δευτέρα, 15.07.2019, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτοί και οι δυό τους θα έπρεπε να είναι στο Σύνταγμα να περνάει ο κόσμος να τους ρίχνει μια κλωτσιά… τι έδρες κ μλκίες μου λέτε τώρα…

  2. Ξεφτιλισμενοι και οι δύο… Γράφτηκαν στις μαύρες σελίδες της Ελληνικής ιστορίας…. Οι απόγονοι τους θα ντρέπονται…

  3. ειναι και οι δυο τοσο αηδιαστικοι που καλο θα ηταν να εξαφανιστουν και οι δυο απο την βουλη …..Ειναι νομιζω οτι καλυτερο μπορουν να προσφερουν οι περιφερομενοι σαλτιμπαγκοι

  4. Προτιμώ με τα χίλια τον Παπαχριστόπουλο από το αρχιλαμόγιο τον Κουρουμπλή, τουλάχιστον με αυτόν γελάμε.

Leave a Response