Κρούσματα ψώρας και δυσωδία στα αστυνομικά τμήματα Ρέντη και Μοσχάτου

Κοινοποίηση:
1

Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά υποστηρίζει πως «η ίδια εικόνα επικρατεί και στα κρατητήρια των ιδίων υπηρεσιών με αποτέλεσμα από τον Ιανουάριο του 2019 να έχουν προσβληθεί από μεταδοτικές μολυσματικές ασθένειες (ψώρα) ήδη πέντε κρατούμενοι στο Α.Τ Μοσχάτου-Ταύρου».

Με προσωπική εργασία και καθαριστικά υλικά από τα σπίτια τους προσπαθούν οι αστυνομικοί των αστυνομικών τμημάτων Μοσχάτου- Ταύρου και Αγίου Ιωάννη Ρέντη, να διατηρήσουν καθαρούς τους χώρους, χωρίς όμως να το καταφέρνουν.

Όπως καταγγέλλουν οι δυσοσμία και η σκόνη βρίσκονται παντού. Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά υποστηρίζει, παράλληλα, πως «η ίδια εικόνα επικρατεί και στα κρατητήρια των ιδίων υπηρεσιών με αποτέλεσμα από τον Ιανουάριο του 2019 να έχουν προσβληθεί από μεταδοτικές μολυσματικές ασθένειες (ψώρα) ήδη πέντε κρατούμενοι στο Α.Τ Μοσχάτου-Ταύρου. Το ζήτημα έχει εξελιχθεί σε ιδιαίτερα σοβαρό καθώς στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Μοσχάτου-Ταύρου έχουν φιλοξενηθεί από τον Ιανουάριο του 2019 περίπου διακόσιοι δύο κρατούμενοι».

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί τονίζουν πως έχουν κρούσει εδώ και μήνες τον κώδωνα του κινδύνου για το θέμα και καταλήγουν υποστηρίζοντας πως, «βιώνουμε το Μεσαίωνα στον οποίο έχουμε περιέλθει όλα αυτά τα χρόνια εκτιθέμενοι σε κίνδυνους ενώ αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα. Απαιτούμε άμεσες λύσεις για την προστασία των Αστυνομικών αλλά και των πολιτών που προστατεύουμε καθημερινά από κάθε κίνδυνο. Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2019 να διεκδικούμε ακόμη καθαριότητα και ανθρώπινες συνθήκες υγιεινής».

lawandorder.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΛΑ ΤΑ΄ ΧΑΜΕ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ………………… ΨΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΑΤΖΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ……………….

Leave a Response