Κρήτη: Εικόνες σοκ από το πτώμα που ξεβράστηκε σε παραλία του Λασιθίου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
9191199778-660x330

Πτώμα σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης ξεβράστηκε στη στεριά στην παραλία της Παχιάς Άμμου στο Λασίθι.

Το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε περίπου στις 06:00 το απόγευμα της Δευτέρας, από έναν χειριστή χωματουργικού μηχανήματος, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές.

1

2

Οι πρώτες εκτιμήσεις, σύμφωνα με το neakriti.gr, αναφέρουν ότι η σορός που ξεβράστηκε, βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και πιθανότατα ο θάνατος προσδιορίζεται σε διάστημα περίπου έξι μηνών.

Ιατροδικαστική Υπηρεσία παρέλαβε το πτώμα του άνδρα, προκειμένου να εξακριβώσει μέσα από εργαστηριακές αναλύσεις την ταυτότητά του.

Το πρωί της Τρίτης ξεκίνησαν οι έρευνες από κλιμάκιο της Ομάδας Διάσωσης Κρήτης με μικρό ιδιωτικό σκάφος, για τον εντοπισμό τυχόν ευρήματος που να σχετίζεται με το πτώμα.

«Το πρωί έγινε μια πρώτη έρευνα για τον εντοπισμού τυχόν ευρήματος από σκάφος της Ομάδας Διάσωσης Κρήτης με αρνητικά ωστόσο αποτελέσματα. Ενώ σκάφος που ανήκει στην δύναμη του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου, στα πλαίσια κανονικής περιπολίας θα περάσει από την συγκεκριμένη περιοχή, όπου εντοπίστηκε το πτώμα σε κατάσταση μάλιστα προχωρημένης αποσύνθεσης» αναφέρει η Λιμενάρχης Αγίου Νικολάου, κ. Δήμητρα Χασιώτη.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και κανετε μπανιο και βουτατε το κεφαλι στο νερο και βαζετε και νερο στο στομα…. και στην ουσια βαζετε πτωμα στο στομα

Leave a Response