Κούλη, στη ΝΔ σας αρέσουν οι κ@λομπαράδες; Ο Ορμπάν, σας χαλάει επειδή είναι σερνικός και δεν γουστάρει τους πισωσπρ@χτες λαθραίους;

Κοινοποίηση:
orban-koulis

Το χάνει το παιχνίδι ο Μητσοτάκουλας, ο Κούλης. Οι δηλώσεις του, που φιλοξενεί φυλλάδα την οποία όχι δεν πρέπει ο κόσμος να την αγοράζει αλλά ούτε να την χρησιμοποιεί για να τυλίγει σαρδέλες, πνιγμνένη στα δάνεια και στα πονηρά αλισβερίσια, είναι όχι μόνον απαράδεκτες και ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ αλλά στερούνται πολιτικού σχεδιασμού και ακουμπούν -προασπιζόμενες- βρώμικα ξένα κέντρα αποφάσεων υπέρ του Πανισλαμισμού. Και οι γνήσιοι Δεξιοί πολίτες, δεν έχουν πια καμία σχέση με αυτή τη ΝΔ.

«Η Νέα Δημοκρατία θα υπερψηφίσει την έκθεση Sargentini που καλεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να ενεργοποιήσει την προβλεπόμενη διαδικασία κυρώσεων κατά της Ουγγαρίας, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. O κ. Μητσοτάκης έκανε τη δήλωση ενόψει της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ενεργοποίηση του άρθρου 7 της Συνθήκης για την ΕΕ κατά της Ουγγαρίας, λόγω των συνεχών παραβιάσεων των ευρωπαϊκών αξιών από την κυβέρνηση Όρμπαν.

«Δεν πρόκειται να δεχθούμε συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά τον πυρήνα των δημοκρατικών αξιών και αρχών μας», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τρομακτικό λάθος, άμεση σύμπλευση με τους μπολσεβίκους και παιχνίδι χαμένο. Φαίνεται ότι εκεί στη ΝΔ, οι αρχές τους είναι η αρέσκεια και η συμπάθεια στους πολιτικούς κωλομπαράδες και στους λαθραίους που εξυπηρετούν τους πολιτικούς κωλοπνίχτες. Τίποτα πια δεν χωρίζει την παράδοση των Καραμαν-Αλήδων και των Μητσοτάκηδων. Τα ισοπέδωσε όλα ο Κούλης. Φρόντισε να τα διαλύσει και αυτά τα διαχωριστικά κάγκελα που κράταγε ο μακαρίτης ο πατέρας του.

Αλλάξτε όνομα εκεί στη ΝΔ. Ισλαμική Δημοκρατία θα σας πήγαινε καλύτερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και τα μικρά παιδιά έχουν καταλάβει ότι αυτός ο τύπος είναι λίγο πιο έξυπνος από το κουνουπίδι.
    Αυτοί είμαστε σαν λαός αυτοί μας αξίζουν.-

  2. Ο Κούλης με τις αηδίες που λέει στο τέλος δεν θα βρίσκει ούτε την ψήφο του. Δεν είναι τυχαίο που η Νέα Δημοκρατία δεν λέει να ξεκολλήσει από το 28% στις δημοσκοπήσεις, σήμερα που με τα χάλια του Σύριζα θα έπρεπε να παίρνει 45% και πάνω. Αλλά ποιός να ψηφίσει τον Κούλη που είναι πιό μ@λ@κισμένο ακόμα κι από τον Αλέξη. Νεοδημοκράτες με τον Κούλη αρχηγό θα πάθετε το στραπάτσο της ζωής σας.

  3. Αφού τώρα τελευταία στεναχωριούνται μήπως ταυτίσει κανείς το ΣΥΡΙΖΑ με την αριστερά και διακηρύσσουν παντού Το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά.

Leave a Response